Партнер СЕО Новини 04.02.2024 о 17:01 views icon

Букмекери вже роблять ставки на переможця “Євробачення-2024”

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/1febc6397df7060f6bda32aa9e7b9c48?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/1febc6397df7060f6bda32aa9e7b9c48?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Поки українці лише обирають учасника пісенного конкурсу “Євробачення 2024” на Нацвідборі, весь світ вже робить припущення щодо переможця. Сайт Eurovision world публікує букмекерські ставки ще з кінця того року. І картина за ці декілька місяців вже встигла кардинально змінитися. Чекаємо, що БК Favbet теж почне приймати ставки на цю подію коли українці оберуть свого конкурсанта.

В кого найбільше шансів здобути перемогу

Наразі, будь-який рейтинг це лише припущення, бо ще не всі країни визначилися з композиціями, що прозвучать в травні у шведському місті Мальме. Але необхідно аналізувати цю подію вже зараз, щоб потім вдало зробити ставку на Vbet чи в іншого офіційного букмекера.

Зараз відсотки ймовірності виграшу виглядають так:

  1. Великобританія – 8%
  2. Україна – 8%.
  3. Швеція – 6%.
  4. Італія – 6%.
  5. Ізраїль – 5%.

Букмекери вже роблять ставки на переможця “Євробачення-2024”

Дехто стверджує, що на ці прогнози мають вплив політичні події у світі, адже у двох країнах з цього списку зараз іде війна. Але якщо подивитися на п’ятірку лідерів в динаміці, то видно, що Ізраїль поступився першим місцем, після того, як відомий виконавець Оллі Александер заявив, що буде представляти Великобританію в цьому році. Хоча ще у листопаді ця країна посідала 17 місце в списку потенційних переможців. Отже, букмекери роблять об’єктивні прогнози, враховуючи всі фактори.

Більшість людей впевнені, для GG.Bet ставки на спорт це єдиний вид ставок на гроші, але букмекерські контори роблять їх навіть на те, хто переможе у президентських виборах в США. Тому не дивно, що відомий пісенний конкурс Європи привертає увагу гравців по всьому світу.

Яка ймовірність перемоги України в цьому році

Україна стабільно тримає лідерські позиції. З листопада довго посідала 2 місце з високим відсотком на перемогу – 7%. Потім, впала на одну позицію, а з початку січня змогла піднятися з третьої сходинки знов на другу і збільшити ймовірність перемоги до 8%. Наразі цей показник зрівнявся з лідером рейтингу Великобританією.

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

Українці планують обрати свого конкурсанта на Національному відборі, що відбудеться у лютому 2024 року. Голосування, як і в минулі роки, буде доступне через застосунок Дія. Глядацькі симпатії будуть складати 50% балів, іншу половину будуть надавати журі, яке теж обирають глядачі. Місце проведення Українського Національного відбору оголошуватися не буде, з міркувань безпеки. Але пряму трансляцію можна подивитися в інтернеті, чи по телебаченню.

Тож можна лише сподіватися, що після того, як Нацвідбір буде звершено і ми дізнаємося яка композиція буде представляти нашу країну на цьому масштабному заході, шанси на перемогу будуть лише збільшуватися.



Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: