Партнерський проект Партнерський проект 31.03.2023 о 12:05 comment views icon

«Комплексний інтернет-маркетинг»: курс, який допоможе отримати нову професію чи заповнити прогалини у знаннях

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png

Курс підійде новачкам, маркетологам, які хочуть заповнити прогалини у знаннях, власникам і керівникам малого бізнесу. Команда Onpage розповідає, які теми містить програма курсу і що отримають його випускники.

«Комплексний інтернет-маркетинг» від онлайн-школи Onpage – один з найбільших на ринку курсів з диджитал-маркетингу. Він складається з дев’яти модулів і 163 уроків.

Курс підійде новачкам, маркетологам, які хочуть заповнити прогалини у знаннях, власникам і керівникам малого бізнесу. У партнерському проєкті команда Onpage розповідає, які теми містить програма курсу «Комплексний інтернет-маркетинг» і що отримають його випускники.

Партнерський матеріал?

Як проходить навчання на курсі

Навчання в Onpage School складається з декількох етапів:

  • перегляд невеликих і зрозумілих теоретичних відео;
  • практичні скрінкасти, у яких показано, як користуватися інструментами;
  • тестування та домашні завдання;
  • підсумковий вебінар за модулем, де розбирають проєкти студентів.

Кожен модуль і підсумкові вебінари курсу ведуть профільні фахівці з великим досвідом в інтернет-маркетингу.

Програма курсу

«Комплексний інтернет-маркетинг» складається з дев’яти модулів і 163 уроків. Це один з найбільших курсів на ринку.
Нижче приводимо назви й короткий опис усіх модулів. 

  • Маркетингова стратегія

У модулі «Маркетингова стратегія» розглядають принципи й етапи створення маркетингової стратегії для бізнесу і складання маркетингового бюджету. Окремі уроки присвячені шляху клієнта й покупця, цілепокладанню, цільовій аудиторії, теорії Jobs to be Done«Комплексний інтернет-маркетинг»: курс, який допоможе отримати нову професію чи заповнити прогалини у знаннях«Комплексний інтернет-маркетинг»: курс, який допоможе отримати нову професію чи заповнити прогалини у знанняхтеорія, згідно з якою людина купує певний продукт або послугу, щоб розв'язати наявні задачі та покращити щось у житті, каналам маркетингу, аналізу конкурентів.

«Комплексний інтернет-маркетинг»: курс, який допоможе отримати нову професію чи заповнити прогалини у знаннях

  • Створення сайту

У модулі розповідають про етапи створення сайту й основні терміни в дизайні, навчають підбирати гаму кольорів для сайту і проєктувати структуру лендингу. Також студенти отримають покрокову інструкцію, як створювати сайт за допомогою конструкторів, а також на платформі WordPress. 

Більше інформації про курс «Комплексний інтернет-маркетинг» на сайті

 

  • Пошукова оптимізація

У модулі SEO розглядають такі теми, як основи роботи пошукових систем, індексація та ранжування сайтів, основні стратегії та фактори ранжування. Студенти навчаться аналізувати конкурентів, проводити внутрішню оптимізацію сайту й розробляти семантичне ядро.

Особливу увагу приділяють структурі сайту і створенню якісного контенту, включно з підготовкою зображень і формулюванням завдань для копірайтерів. 

Окремі теми – посилальне просування, отримання безанкорних посилань, робота з вебархівом і використання таких інструментів, як Google Search Console. Крім того, студенти дізнаються, як застосовувати для SEO інструменти на базі штучного інтелекту, наприклад ChatGPT.

  • Маркетинг у соціальних мережах

У модулі SMM вивчають основи маркетингу в соціальних мережах, починаючи з брифінгу та закінчуючи розробкою комплексних рекламних кампаній. Особливу увагу приділяють роботі з такими платформами, як Instagram і Facebook. 

Зокрема, студенти навчаться використовувати Stories в Instagram, опанують техніки створення контенту, що залучає, зможуть аналізувати статистику акаунта і взаємодіяти з лідерами думок. Крім того, вони дізнаються, як створювати інтерактивні ігри для Instagram, які збільшують залученість аудиторії та розширюють охоплення.

У розділі про Facebook розповідають про особливості роботи з особистими профілями та бізнес-сторінками. Ці знання дадуть студентам змогу розробляти успішні SMM-стратегії, залучати нових клієнтів і нарощувати лояльність аудиторії.

«Комплексний інтернет-маркетинг»: курс, який допоможе отримати нову професію чи заповнити прогалини у знаннях

Детальніше про курс «Комплексний інтернет-маркетинг» тут

 

  • Таргетована реклама

У цьому модулі вивчають інструменти і стратегію реалізації реклами в Instagram, Facebook і TikTok. 

Студенти навчаться створювати й налаштовувати аудиторії і працювати з бізнес-менеджером. Зможуть встановити й налаштувати піксель Facebook на сайті, підтвердити домен і налаштувати конверсії. Також учасники курсу дізнаються, як працювати з різними типами аудиторій, включно з користувацькою, схожою, збереженою та перетином аудиторій. 

У модулі детально розглядають формати реклами та налаштування кампаній з різними цілями, такими як охоплення, трафік, залученість, перегляди відео, конверсія, повідомлення та генерація лідів. 

Окремий блок курсу присвячений роботі з рекламним кабінетом TikTok. 

  • Контекстна реклама

У модулі Google Ads вивчають різні види реклами в Google, особливості створення та налаштування рекламних кампаній, а також інтеграції з іншими сервісами Google.

Студенти зможуть організовувати рекламні кампанії, створювати MCC-акаунт Google Ads і працювати з Google Analytics. Навчаться збирати і кластеризувати ключові слова, вивчать, що таке мінус-слова, а також типи відповідності ключових слів для написання ефективних оголошень. 

Модуль дає базові знання для налаштування реклами в контекстно-медійній мережі (КММ) і ремаркетингу. 

Дізнатись більше про види реклами та налаштування рекламних кампаній можна на курсі

 

  • Google Analytics

Модуль присвячений тому, як працювати з Google Analytics і Google Tag Manager для аналізу трафіку і відстеження поведінки користувачів. Студентів познайомлять з базовими цілями аналітики й основними звітами GA 4. Окрему увагу приділяють вивченню таких показників, як відмови та модель атрибуції.«Комплексний інтернет-маркетинг»: курс, який допоможе отримати нову професію чи заповнити прогалини у знаннях

  • Контент-маркетинг

У цьому модулі студенти дізнаються, як працювати з різними типами контенту. Навчаться створювати, оформлювати й ефективно вести YouTube-канал, просувати відео та налаштовувати YouTube-рекламу.  

Також у модулі розглянуть основи створення та ведення Telegram-каналу. Цей інструмент дає змогу розширити аудиторію та використовувати додаткові інструменти для комунікації з підписниками.

Окремі теми присвячені партнерському маркетингу та використанню платформ для монетизації контенту на кшталт Patreon. Вони допомагають заробляти на творчих проєктах, зокрема на західних ринках.

«Комплексний інтернет-маркетинг»: курс, який допоможе отримати нову професію чи заповнити прогалини у знаннях

Що таке контент-маркетинг та як просувати відео та налаштовувати YouTube-рекламу тут 

 

  • Retention-маркетинг*«Комплексний інтернет-маркетинг»: курс, який допоможе отримати нову професію чи заповнити прогалини у знаннях«Комплексний інтернет-маркетинг»: курс, який допоможе отримати нову професію чи заповнити прогалини у знанняхнабір інструментів і дій, спрямованих на утримання клієнтів і підвищення їхньої лояльності до бренду

У цьому модулі найбільшу увагу приділяють email-маркетингу. Він є одним з найефективніших способів комунікації із клієнтами, підвищення їхньої лояльності і стимулювання повторних покупок.

Як бонус студенти навчаться створювати чат-боти.  

Що отримають випускники 

Студенти курсу «Комплексний інтернет-маркетинг» отримають доступ до якісних матеріалів, відеолекцій, онлайн-вебінарів і бонусів від партнерів школи. Усім, хто успішно завершить курс, нададуть сертифікат, що підтверджує знання та навички в галузі інтернет-маркетингу. А також запросять до закритої спільноти Onpage, учасники якої обмінюються досвідом, знаходять нових партнерів і клієнтів.

Партнерський матеріал?

Записатись на курс «Комплексний інтернет-маркетинг»

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: