Партнерський проект Партнерський проект 27.04.2023 о 17:00 comment views icon

Новий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та інше

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png

Новий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та інше

Компанія «Датагруп» запустила хмарну інфраструктуру (IaaS) у Європі. З нею клієнт зможе вирішити одразу декілька важливих питань: мінімізує ризики втратити дані, скоротить витрати на IT-інфраструктуру і не тільки. 

У партнерському матеріалі з «Датагруп» розповідаємо, як працює новий сервіс і чим ще він буде корисний бізнесу. 

Партнерський матеріал?

Про новий хмарний сервіс 

Оператор зв’язку для бізнесу компанія «Датагруп» розбудувала хмарну інфраструктуру (IaaS) у Європі. Публічна хмара «Євроклауд» розташована в сучасному дата-центрі в німецькому Франкфурті-на-Майні.

Сервіс уже ефективно працює, відповідає вимогам рівня сертифікації TIER IVНовий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та іншеНовий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та іншевідмовостійкі дата-центри, у яких розподілені потоки: якщо елементи системи виходять з ладу, вони відновлюються в іншому місці і має необхідні сертифікати міжнародного стандарту ISO.

У компанії розповідають, що Франкфурт-на-Майні є найбільшим хабом телеком-провайдерів у Європі. «Умови у Франкфурті-на-Майні дозволяють надійно з’єднуватися із хмарним сервісом, гарантують безпеку даних і стабільну роботу бізнесу, – підкреслює Ірина Близнюк, директорка департаменту корпоративних продажів «Датагруп». – Усе це забезпечує високий рівень SLAНовий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та іншеНовий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та іншеугода між постачальником послуг і користувачем про рівень послуг в обслуговуванні».

У Франкфурті-на-Майні «Датагруп» також має вузол зв’язку місткістю близько 400 Gbps. Він дозволяє з’єднуватися із хмарною інфраструктурою на різних швидкостях за потребою клієнта, використовуючи канали передачі даних і підключення на базі інтернет-мережі українського або європейського сегментів. 

Новий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та інше

Більше інформації про «Датагруп» можна подивитись на сайті.

 

Що отримає клієнт від «Євроклауд» 

Якщо клієнт використовує сервіс побудови віртуальної інфраструктури на базі «Євроклауд», він вирішує одразу декілька ключових завдань: 

  • мінімізує ризики втратити дані своєї ІТ-інфраструктури через бойові дії в Україні завдяки тому, що розміщує їх у Європі;
  • зменшує терміни розширення своєї ІТ-інфраструктури залежно від бізнес-потреб;
  • скорочує капітальні витрати на організацію, обслуговування, підтримку й оновлення власної IT-інфраструктури. 

«Після початку війни значно збільшився попит клієнтів на високотехнологічні хмарні бізнес-рішення, які базуються в дата-центрах Європи, – додає Ірина Близнюк. – З огляду на це ми організували відмовостійку хмару “Євроклауд”, яка побудована на сучасних серверах – системах віртуалізації VMWareНовий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та іншеНовий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та іншенайбільший розробник програмного забезпечення для віртуалізації». 

За її словами, це дозволить клієнтам вирішувати завдання, які потребують багато ресурсів, і забезпечить стабільну роботу ІТ-інфраструктури.

Які рішення пропонує «Датагруп»

«Датагруп» є одним із провідних постачальників хмарних рішень в Україні. Вона пропонує клієнтам як локальні, так і міжнародні типи хмар, залежно від потреб бізнесу. 

Наприклад,  три власні  хмари в Україні – це повністю автоматизоване рішення з методами самоуправління на базі  гіпервізора KVMНовий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та іншеНовий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та іншевіртуальна машина на основі ядра, а також професійні хмари на базі гіпервізорів Hyper-V, VMware. 

Для державних клієнтів пропонують конвергентні рішенняНовий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та іншеНовий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та іншеінфраструктура, яка дозволяє створити єдину конфігурацію серверів, систем зберігання даних, мережевих пристроїв, статус захисту яких підтверджений атестатом КСЗІНовий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та іншеНовий хмарний сервіс від «Датагруп» у ЄС: сертифікація TIER IV, вузол зв’язку місткістю 400 Gbps та іншеатестат комплексної системи захисту інформації означає, що побудована хмарна інфраструктура «Датагруп» відповідає технічним вимогам ІТ-безпеки інформації та ISO:27001. У Європі це партнерські провайдери Deac у Латвії, а також глобальні міжнародні Microsoft Azure, Google Cloud.

Клієнти «Датагруп» отримують комплексний підхід, багато телеком-продуктів і додаткових сервісів: хмарні послуги, кібербезпеку тощо – усі послуги з одних рук, а також підтримку 24/7/365, активацію сервісу протягом години та допомогу в міграції та налаштуванні. Більше інформації ви знайдете на сайті компанії.

Більше деталей про хмару в Європі 

 

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: