Партнерський проект Партнерський проект 19.05.2023 о 16:00 comment views icon

Новий UPS для бізнесу від Schneider Electric забезпечує стабільну роботу дата-центрів та критичних застосунків. 5 його переваг

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png

Новий UPS для бізнесу від Schneider Electric забезпечує стабільну роботу дата-центрів та критичних застосунків. 5 його переваг

Schneider Electric представляє нове трифазне модульне джерело безперебійного живлення на 50–250 кВт. Конструкція з функцією Live Swap допоможе стабільно працювати малим і середнім центрам обробки даних і критично важливим бізнес-застосункам. 

У партнерському матеріалі робимо невеличкий огляд нового продукту. 

Партнерський матеріал?

Основні особливості

Schneider Electric представляє Easy UPS 3-Phase Modular – трифазне джерело безперебійного живлення, яке захищає від критичних навантажень. Easy UPS 3-Phase Modular також має функцію Live Swap, розроблену для дотримання правил безпечної роботи з електрикою на потужності 50 кВт. Тобто, коли працівники вставляють або видаляють модулі живлення, функція забезпечує безпеку дотиків протягом усієї операції.

А ще користувачі можуть моніторити UPS Easy дистанційно.

Новий UPS для бізнесу від Schneider Electric забезпечує стабільну роботу дата-центрів та критичних застосунків. 5 його переваг

Це джерело безперебійного живлення потужністю 50–250 кВт з масштабованою конфігурацією N+1 також підтримує архітектуру EcoStruxure. Йдеться про платформу інтернету речей, що володіє масштабованою та сумісною архітектурою для управління підключеними активами в житлових будинках, ЦОД та у промисловості.

Крім того, Easy UPS 3-Phase Modular можна масштабувати. Завдяки цьому ви платите в міру зростання та оптимізуєте вкладення. Це частина портфоліо Green Premium компанії Schneider Electric, яка дбає про енергоефективність, довговічність, можливість перероблення, щоб зменшити вплив на навколишнє середовище. 

Новий UPS для бізнесу від Schneider Electric забезпечує стабільну роботу дата-центрів та критичних застосунків. 5 його переваг

Також Easy UPS 3-Phase Modular має високоефективну конструкцію, інтелектуальне керування батареєю, моніторинг і керування в реальному часі. Це робить його одним з найбільш рентабельних та енергоефективних рішень серед джерел безперебійного живлення на ринку.

«Цей продукт надає клієнтам сертифікований Live Swap, модульну конструкцію та надійність в оптимізованому інвестиційному пакеті, – каже Мустафа Деміркол, віцепрезидент з управління пропозиціями та маркетингу рішень для центрів обробки даних. – Його підключення забезпечує спокій, що робить Easy UPS гарним вибором для центрів обробки даних та комерційного і промислового застосування».

Більше інформації про Easy UPS 3-Phase Modular за посиланням

 

Що в підсумку  

І ще раз про головні переваги Easy UPS 3-Phase Modular

  • Дозволяє клієнтам знизити витрати завдяки оптимізованій моделі капітальних витрат. 
  • Заплановані простої значно скорочуються завдяки тому, що сторонні сертифіковані модулі живлення проводять самодіагностику. Вони надають можливість замінити потрібний компонентНовий UPS для бізнесу від Schneider Electric забезпечує стабільну роботу дата-центрів та критичних застосунків. 5 його перевагНовий UPS для бізнесу від Schneider Electric забезпечує стабільну роботу дата-центрів та критичних застосунків. 5 його перевагпристрій, який забезпечує безперебійну роботу, чутливого до відмов електроживлення у реальному часі, що підвищує надійність. 
  • Цей UPS легко налаштувати й обслуговувати, що робить процес розгортання безперебійним. 
  • Надає найкращий захист електропостачання та оптимізує капіталовкладення.
  • Забезпечує масштабованість і резервування в компактному корпусі.

Про компанію Schneider Electric

Команда Schneider Electric інтегрує провідні світові технологічні рішення та енергетичні технології, продукти, засоби керування, програмне забезпечення та послуги, що під’єднують до хмари. Це дозволяє забезпечувати інтегроване управління компанією для будинків, центрів обробки даних, інфраструктури і промисловості.

Спробувати Easy UPS 3-Phase Modular

 

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: