Статті Курси 29.11.2023 о 15:00 comment views icon

Прокачуємо UI/UX дизайнера до рівня Senior: добірка курсів рівня Advanced

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Teslenko-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Teslenko-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Teslenko-96x96.jpg

Ірина Тесленко

Автор статей

Прокачуємо UI/UX дизайнера до рівня Senior:  добірка курсів рівня Advanced

Кожен користувач сучасних застосунків бачив результати кропіткої праці UI/UX дизайнерів. Ця сфера стрімко розвивається завдяки диджиталізації різних бізнесів — доставляння їжі, замовлення таксі, запису в салон краси чи читання книг. Очікувано й попит на дизайнерів буде зберігатися, однак навіть класним спеціалістам потрібно тримати руку на пульсі трендів і оновлювати знання. Ми створили добірку курсів рівня Advanced, які допоможуть збільшувати «чек» за свої послуги та розширити портфоліо новими кейсами. 

Онлайн-курс UI/UX Design Pro від Hillel 

Прокачуємо UIUX дизайнера до рівня Senior добірка курсів рівня Advanced

На курсі UI/UX Design Pro вивчається інструмент Figma та багато уваги приділяється практичним завданням. Студент опановуватиме нові навички, працюючи над чотирма проєктами. Курс цікавий тим, що окрім технічних скілів прокачує вміння працювати із замовником, аналізувати ринок і потреби користувача. Для цього програмою передбачені заняття зі створення карт Customer Journey Map (CJM) і дизайн-систем, тестування юзабіліті, вивчення поведінки користувачів, використання методології Agile. Окрім цього студент познайомиться з особливостями деяких ніш, наприклад платформ FinTech. Всі прикладні задачі будуть адаптовані для роботи як з пристроями Android, так і iOS. 

Фінальним етапом навчання стане презентація робіт і процес підготовки кейсів на Behance, до того ж школа може допомогти з пошуком нових проєктів, адже по закінченню курсу студенти проходять тренінг для успішної співбесіди та складають резюме з HR-фахівцем. Навчання триває 3 місяці, загалом містить 32 заняття. 

UIUX для геймдеву

Прокачуємо UIUX дизайнера до рівня Senior добірка курсів рівня Advanced

Для глибшого занурення в конкретну нішу, а саме розробку ігор, на платформі SKVOT можна знайти спеціалізований курс з досвідченим викладачем. Програма буде зрозуміла спеціалістам хоча б з мінімальним досвідом, адже не передбачає базових тем, тому курс варто обирати початківцям з UX/UI чи Web дизайну. Це ідеальне навчання для тих, хто хоче потрапити у геймдев і поповнити портфоліо релевантним проєктом. 

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

За 20 занять студент розбере воркфлоу дизайну ігрових інтерфейсів, процес прототипування та тестування. Теоретичні заняття розбавлятимуться практичними задачами, на яких за допомогою Figma та Adobe Photoshop будуть вивчатися особливості дизайну ігор. 

Фінальним етапом навчання стане власний проєкт з 5 ключовими складовими UX/UI-дизайну, зворотний зв’язок від лектора з досвідом 7+ років в індустрії та тренінг від рекрутера. Для найкращих студентів потоку лектор підготує професіональний відгук у профілі Linkedin, що значно спростить пошук першої студії чи проєкту. 

User Interface Design Specialization

Прокачуємо UIUX дизайнера до рівня Senior добірка курсів рівня Advanced

Велика навчальна програма на Coursera присвячена кращим практикам у створенні інтерфейсів. Курс підійде для різних продуктів і пристроїв, і хоч не вимагає попереднього досвіду, має лише один короткий блок про основи та теорію дизайну. Всього програма розбита на 4 блоки: вступ, дослідження користувачів, прототипування та дизайн, оцінка інтерфейсів. 

Програма присвячена не скільки практичним темам, як вивченню процесів, які пов’язані з аналізом поведінки користувача та особливостям, які потрібно враховувати ще на етапі планування роботи. Курс глибоко занурює у ті теми, які часто упускаються новачками, котрі хочуть чимскоріше перейти до роботи, вивчити софт, певні фішки програм і дизайнерських інструментів. Тривалість становить 1 місяць з розрахунком навчання по 10 годин на тиждень.  

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Complete Web & Mobile Designer in 2023: UI/UX, Figma 

Прокачуємо UIUX дизайнера до рівня Senior добірка курсів рівня Advanced

Курс на платформі Udemy також підійде новачкам, але має комплексну програму, яка всесторонньо знайомить з дизайном інтерфейсів і містить найновіші фішки з програм. Це  навчання варто обирати тим, хто хоче пов’язати свою діяльність з оформленням як застосунків, так і веб-проєктів. На курсі розглядається теоретична база та найпопулярніший інструмент серед дизайнерів — Figma. Окрім цього студенту покажуть як Figma-проєкт можна перетворити на справжній сайт HTML і CSS, що робить портфоліо цього курсу більш гнучким і чудово підійде для вебдизайнерів-світчерів. 

Курс знайомить з кращими практиками від викладача, студенти якого працюють в топових компаніях світу (Google, Amazon, Apple, IBM). До того ж програма містить блок про створення логотипів, основи брендінгу та оновлений розділ про останній тенденції індустрії. 

Курс розбитий на 32 секції, загальною тривалістю 27,5 годин відео, а також містить 65 статей і 27 ресурсів для завантаження.

Онлайн курс UI/UX дизайну

Прокачуємо UIUX дизайнера до рівня Senior добірка курсів рівня Advanced

Курс від IT Step Academy присвячений комплексному вивченню UI/UX дизайну, адже також містить інформацію для оформлення вебсайтів, розробки вебінтерфейсів, клієнтських і мобільних застосунків. 

Адаптований для студентів з різним досвідом підготовки, як для повних новачків і світчерів, так і дизайнерів з суміжних сфер. Програма містить блок про основи UI/UX, дослідження користувача та його поведінки, побудови Customer Journey Mapping, прототипування та скетчінгу, розглядом відмінностей між вебдизайном та мобільним інтерфейсом. По закінченню курсу студент буде знати як розробляти користувацькі інтерфейси, у портфоліо буде мати кейси з оформлення корпоративного сайту, інтернет-магазину, CRM системи, мобільного застосунку та вебпродуктів.

Головний софт для вивчення — Figma. Тривалість курсу найбільша з усіх в добірці, адже складає 7 місяців з графіком навчання по 2 пари два рази на тиждень.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: