Рубрики НовиниWTF

Аккаунт акторки Ембер Герд – колишньої Ілона Маска – зник із Twitter

Опубликовал
Катерина Даньшина

Профіль Ембер Герд у Twitter був деактивований  – одразу після того, як її колишній хлопець Ілон Маск завершив угоду з поглинання компанії.

Наразі незрозуміло – чи то актриса видалила свій обліковий запис сама, чи за деактивацією стояв сам Ілон Маск, з яким Герд була в близьких відносинах (колишній чоловік актриси Джонні Депп стверджував, що Ембер зраджувала йому з Маском, а також стверджував, що парочка займалися сексом утрьох з Карою Делевінь у своєму будинку в Лос-Анджелесі, поки актор був у Австралії на зйомках фільму).

Деактивація акаунта Герд вже спричинила бурхливі обговорення у соцмережі. Морган Тремейн, колишній редактор інтернет-таблоїда TMZ (сайт, що спеціалізується на плітках про зірок) та ключовий свідок у справі про наклеп на Джоні Депа (якого Ембер звинуватила у домашньому насильстві) написав: “Хм, схоже хтось не хоче, щоб колишній мав доступ до її облікового запису”.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

У Twitter жартують, що Ембер “можливо не вистачило грошей на “синю галочку”. За рішенням суду Ембер Герд зобов’язана виплатити колишньому чоловікові компенсацію у розмірі $15 млн.

Минулого тижня, після кількох місяців судових засідань Маск все ж таки придбав Twitter за 44 млрд. Серед оновлень, які Маск впроваджує в компанії – підвищення ціни та зміна умов передплати Twitter Blue. Відтепер сервіс коштуватиме $8 на місяць (замість $4,99) для США (в інших країнах ціна коригуватиметься відповідно до “паритету купівельної спроможності). Пріоритетна передплата також буде доступна для всіх (а не лише для віп-користувачів): крім значка перевіреного профілю (з “синьою галочкою”) підписники отримають доступ до довших аудіо- та відеодописів та бачитимуть вдвічі менше реклами.

Також у ЗМІ з’явились повідомлення, що Маск хоче заборонити віддалену роботу та скоротити 50% штату Twitter (близько 4000 працівників).

Disqus Comments Loading...