Новини Ігри 10.11.2023 о 18:14 comment views icon

Читерам Call of Duty: Warzone відключатимуть парашут. Це нова функція RICOCHET — античиту з машинним навчанням

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Читерам Call of Duty: Warzone відключатимуть парашут. Це нова функція RICOCHET — античиту з машинним навчанням

У блозі на офіційному сайті Call of Duty розробники анонсували новий інструмент, покликаний боротися із шахраями. Античит-система Ricochet (яка використовує машинне навчання), вже працює у Warzone і з’явиться в Call of Duty: Modern Warfare III, отримала нову функцію під назвою Splat, що можна перекласти як шльоп.

Як Ricochet використовує машинне навчання?

Алгоритми машинного навчання мають допомогти ефективніше та швидше запобігати, виявляти та видаляти шахраїв. МН-удосконалення включають:

  • Вивчення даних клієнта і сервера для виявлення нових типів шахрайської поведінки.
  • Видавати виклики акаунту для перевірки аномальної поведінки.
  • Збирати та зіставляти проблемні акаунти для вжиття заходів.

Машинне навчання допомагатиме краще передбачати поведінку і працювати більш ефективно, а команда перевірятиме точність її роботи та видаватиме покарання.

Replay Investigation Tool

Інструмент для дослідження повторів фіксує дані ігрового процесу, щоб їх можна було конвертувати у відео, що дає змогу командам підтримки переглядати матчі гравців на предмет проблемної поведінки.

Для інструменту Replay Investigation Tool модель машинного навчання навчена виявляти підозрілу поведінку, таку як злом стіни або рейкінг (а також багато інших), і негайно розставляє пріоритети та попереджає команду, щоб вона розглянула проблему і прийняла рішення щодо дій з акаунтом.

Читерам Call of Duty: Warzone відключатимуть парашут. Це нова функція RICOCHET — античиту з машинним навчанням

Splat (Шльоп)

Розробники розробили новий трюк для читерів, який буде використовуватися в Call of Duty: Warzone і надалі: І назвала його Splat. Якщо вони виявлять читера, випадковим чином, заради забави, можуть вимкнути його парашут, і він шмякнеться об землю. Якщо система виявить його вже після розкриття, то все одно його можна прискорити для приземлення з летальним результатом.

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

Activision залучить нейромережі для протидії токсичності в голосових чатах Call of Duty


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: