Екранізація Ghost of Tsushima від Чада Стагелські, ймовірно, отримала першого актора — і це Хіроюкі Санада з серіалу «Сьоґун»

Опубликовал
Катерина Даньшина

PlayStation оголосила про кіноадаптацію Ghost of Tsushima у 2021 році, заявивши, що над фільмом працюватиме режисер франшизи «Джон Вік» Чад Стагелські.

Відтоді жодних великих оголошень, пов’язаних з проєктом не було — до сьогоднішніх днів, коли з’явилась інформація (через інсайдера Деніела Ріхтмана), що Хіроюкі Санада з серіалу «Сьоґун» веде перемовини про одну з головних ролей в екранізації Ghost of Tsushima.

Наразі невідомо, кого саме зіграє Санада, однак шанувальники припускають, що один з потенційних варіантів — Лорд Шимура, дядько головного героя Джіна Сакаї, який відіграватиме ключову роль у подіях історії. Хіроюкі Санада вже працював з Чадом Стагелські у фільмі «Джон Вік 4» 2023 року —  і, зважаючи на успішну співпрацю, чутки можуть бути цілком виправданими.

Найближчим часом Санада збирається повторити свою роль Скорпіона у фільмі Mortal Kombat 2, що має вийти в кінотеатрах у 2025 році. Цього ж року актор отримав широке визнання завдяки ролі Йоші Торанага в серіал FX «Сьоґун», який наразі подовжили одразу на два сезони.

Онлайн-курс "Ілюстрація Basis" від Skvot.
Від софтів та основ ілюстрування — до перших клієнтів.Adobe Photoshop, Adobe Illustrator та Procreate.Дізнайтесь, як розвивати особистий бренд, знаходити клієнтів та гідно оцінювати свої роботи.
Про курс

Щодо екранізації Ghost of Tsushima, то наразі PlayStation Productions не запропонувала жодних потенційних дат випуску. Торік у листопаді Стагелські заявляв, що сценарій фільму написаний, а команда «готова до роботи‎», а до цього зазначав, що екранізація вийде із японським акторським складом та японською мовою, й висловлював сподівання, що вона перевершить візуальні ефекти оригінальної гри.

Очікується, що у розробці перебуває й продовження гри. Ghost of Tsushima дебютувала у 2020 році як ексклюзив для PS4, а два тижні тому нарешті вийшла на ПК — гра стала найпопулярнішою одноосібною грою PS в Steam з піком онлайну в 77 тисяч.

Ghost of Tsushima ─ це гра з відкритим світом в жанрі action-adventure, дія якої відбувається у 1274 році, під час першого монгольського вторгнення в Японію, коли острів Цусіма був захоплений і зруйнований Монгольською імперією. Головний герой ─ японський самурай, на ім’я Дзін Сакай ─ сам дає бій переважаючим силам монголів, спираючись на старі самурайські традиції та незвичайні методи боротьби. Гравець може вільно пересуватися островом та досліджувати різноманітні локації.

Disqus Comments Loading...