Рубрики НовиниСофт

«Київстар» відновив мобільний інтернет та міжнародний роумінг

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія «Київстар» повідомила, що 15 грудня її фахівці включили доступ до мобільного інтернету на всій підконтрольній Україні території. Послуга працює в усіх стандартах зв’язку, в тому числі 4G. Зазначається, що на початкових етапах послуга може працювати зі зменшеною швидкістю, однак у міру стабілізації роботи мережі, її якість буде покращуватись.

Разом з тим за минулу добу оператор відновив послуги міжнародного роумінгу. А ще раніше – послуги голосового зв’язку та фіксованого інтернету. Наразі понад 95% базових станцій мобільного зв’язку на підконтрольній Україні території знаходяться у працездатному стані.  Інформування про 100% працездатність сервісів, компанія буде робити по завершенні всіх стабілізаційних заходів. Наразі компанія працює над запуском послуг SMS та відновлення доступу до системи «Мій Київстар».

Зазначається, що у деяких населених пунктах все ще можуть виникати короткочасні складнощі зі зв’язком, та спеціалісти компанії їх оперативно усувають. Якщо SIM-картка абонента не реєструється в мережі, треба перезавантажити телефон, або включити і виключити «авіа» режим. Також допомагає вибір мережі «Київстар» у налаштуваннях телефону.

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

Водночас компанія інформує, що нарахування бонусів та компенсацій абонентам, які не могли користуватись послугами зв’язку через хакерську атаку, буде здійснено лише після повної стабілізації роботи мережі та запуску всіх послуг.

Disqus Comments Loading...