Новини Технології 27.09.2022 о 18:38 comment views icon

LG Display представила прозорий OLED-екран для поїздів, який показуватиме погоду, карти та… рекламні ролики

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Компанія LG Display продемонструвала свій OLED-екран на найбільшій світовій виставці транспортних технологій InnoTrans 2022 у якості альтернативи вікон на поїзді німецької національної залізничної компанії Deutsche Bahn.

Для технології використовується спеціальне загартоване скло ізраїльської компанії Gauzy, яке надає прозорим OLED-дисплеям підвищеної міцності та довговічності: вони зможуть витримувати вібрації та сильні удари, що дозволить їм повноцінно замінити стандартні вікна поїзда.

Крім того, екран може блокувати до 99% світла, створюючи ще більшу контрастність для насичених кольорів дисплея в мінливих умовах освітлення.

OLED-екран може залишатися прозорим під час показу таких корисних функцій, як карти, новини та прогнози погоди. Однак навряд чи пасажирів порадує реклама – LG Display згадує і її як один із варіантів використання такої технології. Можливо, для вагонів метро така опція не завадила б, а ось для наземного залізничного транспорту ідея реклами – спірний момент.

LG Display

LG Display постачає прозорі OLED-екрани транспортним компаніям Китаю та Японії з 2020 року, тому ми вже можемо бачити його у дії у низці поїздів метро у великих китайських містах, включаючи Пекін, Шеньчжень та Фучжоу, а також у деяких японських надземних поїздах. За підсумками виставки, LG Display планує розширити продаж прозорих панелей на транспортні компанії Північної Америки та Європи.

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

Джерело: The Verge, LGdisplay

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: