Рубрики НовиниWTF

Маск більше не хоче битися з Цукербергом — пропонує «благородні‎» дебати та скаржиться на «‎хвору спину»

Опубликовал
Катерина Даньшина

Схоже, Ілон Маск спасував перед потенційною боротьбою з Марком Цукербергом.

Ще у неділю мільярдер заявляв, що їх бій з Цукербергом транслюватиметься на X (Twitter), однак пізніше уточнив, що має пройти обстеження верхньої частини спини перш ніж призначати дату поєдинку. 

«Можливо, знадобиться операція, перш ніж відбудеться бій. Дізнаємося цього тижня», —  написав Маск. 

Куратор медіаорганізації TED Кріс Андерсон запропонував замість бою, провести дебати у клітці – і, здається, Ілону, ця ідея прийшлася до вподоби

Альтернатива Андерсона схожа на те, що раніше пропонувала мати Маска.

Онлайн-курс "Математика тастатистика для Data Science" від robot_dreams.
Навчіться проводити статистичний аналіз даних за допомогою Python та розвиньте математичне мислення для розв’язання реальних завдань Data Science.
Детальніше про курс

«Тільки словесна боротьба. По три запитання. Перемагають найсмішніші відповіді. Хто згоден?‎», – написала Мей Маск у Twitter 23 червня, яка неодноразово намагалася утримати сина від бою.

Маск, схоже, тепер трохи реальніше оцінює свої шанси на рингу – з урахуванням успіхів Цукерберга в ММА та джиу-джитсу

«Якщо бій буде коротким, я, ймовірно, виграю. Якщо довгим, він може виграти на витривалості‎», – так оцінював Ілон потенційний поєдинок. 

Конфлікт мільярдерів розгорівся на тлі запуску «‎скопійованої» з Twitter соцмережі Threads. Ілон Маск відтоді регулярно намагався задіти суперника – пропонуючи окрім бою, вирішити суперечку за допомогою лінійки (помірявшись розмірами чоловічих статевих органів) та публікуючи образливі каламбури в Twitter, на кшталт «‎Zuck is a cuck».

Disqus Comments Loading...