Новини WTF 10.08.2023 о 12:40 comment views icon

Маск більше не хоче битися з Цукербергом — пропонує «благородні‎» дебати та скаржиться на «‎хвору спину»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Схоже, Ілон Маск спасував перед потенційною боротьбою з Марком Цукербергом.

Ще у неділю мільярдер заявляв, що їх бій з Цукербергом транслюватиметься на X (Twitter), однак пізніше уточнив, що має пройти обстеження верхньої частини спини перш ніж призначати дату поєдинку. 

«Можливо, знадобиться операція, перш ніж відбудеться бій. Дізнаємося цього тижня», —  написав Маск. 

Куратор медіаорганізації TED Кріс Андерсон запропонував замість бою, провести дебати у клітці – і, здається, Ілону, ця ідея прийшлася до вподоби

Альтернатива Андерсона схожа на те, що раніше пропонувала мати Маска.

«Тільки словесна боротьба. По три запитання. Перемагають найсмішніші відповіді. Хто згоден?‎», – написала Мей Маск у Twitter 23 червня, яка неодноразово намагалася утримати сина від бою.

Маск, схоже, тепер трохи реальніше оцінює свої шанси на рингу – з урахуванням успіхів Цукерберга в ММА та джиу-джитсу

«Якщо бій буде коротким, я, ймовірно, виграю. Якщо довгим, він може виграти на витривалості‎», – так оцінював Ілон потенційний поєдинок. 

Конфлікт мільярдерів розгорівся на тлі запуску «‎скопійованої» з Twitter соцмережі Threads. Ілон Маск відтоді регулярно намагався задіти суперника – пропонуючи окрім бою, вирішити суперечку за допомогою лінійки (помірявшись розмірами чоловічих статевих органів) та публікуючи образливі каламбури в Twitter, на кшталт «‎Zuck is a cuck».


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: