Рубрики НовиниСофт

На онлайн-карті ЛУН Місто тепер можна контролювати ціни на пальне та бачити відгуки про його наявність

Опубликовал
Володимир Скрипін

Команда Корисної карти ЛУН Місто вчергове оновила сервіс — відтепер на онлайн-карті можна перевірити не тільки наявність пального, а й відстежувати ціни на нього. Окрім того, користувачі можуть залишати відгуки про актуальність інформації на карті, які допоможуть зорієнтуватися, чи є насправді на заправці бензин.

Моніторинг цін

Команда ЛУН Місто об’єднала зусилля з командою експертів по пальному Consulting Group A-95 та почала виводити на Корисну карту ціни, щоб користувачам було легше контролювати ціни пального на заправках країни.

Дані щодо цін оновлюються щодня, є для кожної мережі та кожної області окремо. Інформація доступна про А-92, А-95, А-95+, ДП та Газ. Зараз на спеціальному шарі заправок 10 мереж — Avantage7, Авіас, Укрнафта, Chipo, KLO, ОKKO, Shell, SOCAR, UPG, WOG.

Моніторинг наявності

Ще одне помітне оновлення сервісу — розділ «Люди кажуть». Тепер у картках кожної АЗС можна лишити/подивитися відгуки користувачів щодо наявності бензину та дизеля. Залишити відгук можна, натиснувши кнопку «Напишіть чи є пальне». Переглянути наявні відгуки — натиснути на іконку АЗС.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Про складну ситуацію з пальним ми вже розповідали неодноразово — нещодавно Польща згодилася надати Україні 25 тисяч тонн бензину зі своїх запасів, щоб допомогти нашій країні подолати гострий дефіцит пального. Варто визнати, що останніми днями ситуація з наявністю пального дійсно дещо покращилася, але, так, ціни суттєво зросли.

***

Корисна карта ЛУН Місто була запущена у березні 2022, щоб допомогти українцям знайти аптеки, заправки, супермаркети, які працюють під час війни. Наприкінці квітня розробники нанесли на арту окремий шар Дерусифікація — з вулицями, які нещодавно перейменували через російські назви. Окрім того, відучора там також з’явився Шар Будівництв житла — інформує про житлові комплекси, які відновили будівництво.

Disqus Comments Loading...