Новини Софт 26.05.2022 о 18:45 comment views icon

На онлайн-карті ЛУН Місто тепер можна контролювати ціни на пальне та бачити відгуки про його наявність

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Команда Корисної карти ЛУН Місто вчергове оновила сервіс — відтепер на онлайн-карті можна перевірити не тільки наявність пального, а й відстежувати ціни на нього. Окрім того, користувачі можуть залишати відгуки про актуальність інформації на карті, які допоможуть зорієнтуватися, чи є насправді на заправці бензин.

Моніторинг цін

Команда ЛУН Місто об’єднала зусилля з командою експертів по пальному Consulting Group A-95 та почала виводити на Корисну карту ціни, щоб користувачам було легше контролювати ціни пального на заправках країни.

Дані щодо цін оновлюються щодня, є для кожної мережі та кожної області окремо. Інформація доступна про А-92, А-95, А-95+, ДП та Газ. Зараз на спеціальному шарі заправок 10 мереж — Avantage7, Авіас, Укрнафта, Chipo, KLO, ОKKO, Shell, SOCAR, UPG, WOG.

Моніторинг наявності

Ще одне помітне оновлення сервісу — розділ «Люди кажуть». Тепер у картках кожної АЗС можна лишити/подивитися відгуки користувачів щодо наявності бензину та дизеля. Залишити відгук можна, натиснувши кнопку «Напишіть чи є пальне». Переглянути наявні відгуки — натиснути на іконку АЗС.

Про складну ситуацію з пальним ми вже розповідали неодноразово — нещодавно Польща згодилася надати Україні 25 тисяч тонн бензину зі своїх запасів, щоб допомогти нашій країні подолати гострий дефіцит пального. Варто визнати, що останніми днями ситуація з наявністю пального дійсно дещо покращилася, але, так, ціни суттєво зросли.

***

Корисна карта ЛУН Місто була запущена у березні 2022, щоб допомогти українцям знайти аптеки, заправки, супермаркети, які працюють під час війни. Наприкінці квітня розробники нанесли на арту окремий шар Дерусифікація — з вулицями, які нещодавно перейменували через російські назви. Окрім того, відучора там також з’явився Шар Будівництв житла — інформує про житлові комплекси, які відновили будівництво.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: