Рубрики Новини

NAVI виключив з активного складу команди CS:GO росіянина Кирила «BoombI4» Михайлова

Опубликовал
Володимир Скрипін

Український кіберспортивний клуб NaVi (Natus Vincere) анонсував зміни у складі команди CS:GO — з активного складу виключили росіянина-капітана Кирила «BoombI4» Михайлова.

Це рішення адміністрація пояснила «високими репутаційними ризиками для клубу», та окремо зазначила, що воно ніяк не пов’язано з результатом його гри. Напередодні NaVi у гранд-фіналі PGL Major Antwerp 2022 з CS:GO поступилася міжнародному колективу FaZe Clan.

«BoombI4» був в активному складі NaVi з CS:GO три роки — з травня 2019 року — та виграв декілька чемпіонатів, включно з BLAST Premier: World Final 2021 та PGL Major Stockholm 2021. У NaVi подякували вже колишньому гравцю за самовіддачу та внесок у перемогу команди на турнірах.

«Дякуємо BoombI4 за три роки в NAVI: його самовіддачу та внесок у перемогу на PGL Major Stockholm 2021, Intel Grand Slam 3 та інших великих чемпіонатах»

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Склад команди на BLAST Premier: Spring Finals обіцяють оголосити згодом.

Залишається загадати, що в активному складі NAVI CS:GO лишається ще двоє росіян — Денис «Electronic» Шаріпов та Ілля «Perfecto» Залуцький. Решта українці — Олександр «S1mple» Костильов та Валерій «B1t» Ваховський.

Раніше українська кіберспортивна команда NAVI припинила співпрацю з російським холдингом ESFORCE, а український кіберспортсмен Олександр «s1mple» Костильов пожертвував Збройним силам України 1,5 млн грн.

Disqus Comments Loading...