Новини Новини 30.05.2022 о 11:00 comment views icon

NAVI виключив з активного складу команди CS:GO росіянина Кирила «BoombI4» Михайлова

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Український кіберспортивний клуб NaVi (Natus Vincere) анонсував зміни у складі команди CS:GO — з активного складу виключили росіянина-капітана Кирила «BoombI4» Михайлова.

Це рішення адміністрація пояснила «високими репутаційними ризиками для клубу», та окремо зазначила, що воно ніяк не пов’язано з результатом його гри. Напередодні NaVi у гранд-фіналі PGL Major Antwerp 2022 з CS:GO поступилася міжнародному колективу FaZe Clan.

«BoombI4» був в активному складі NaVi з CS:GO три роки — з травня 2019 року — та виграв декілька чемпіонатів, включно з BLAST Premier: World Final 2021 та PGL Major Stockholm 2021. У NaVi подякували вже колишньому гравцю за самовіддачу та внесок у перемогу команди на турнірах.

«Дякуємо BoombI4 за три роки в NAVI: його самовіддачу та внесок у перемогу на PGL Major Stockholm 2021, Intel Grand Slam 3 та інших великих чемпіонатах»

Склад команди на BLAST Premier: Spring Finals обіцяють оголосити згодом.

Залишається загадати, що в активному складі NAVI CS:GO лишається ще двоє росіян — Денис «Electronic» Шаріпов та Ілля «Perfecto» Залуцький. Решта українці — Олександр «S1mple» Костильов та Валерій «B1t» Ваховський.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Раніше українська кіберспортивна команда NAVI припинила співпрацю з російським холдингом ESFORCE, а український кіберспортсмен Олександр «s1mple» Костильов пожертвував Збройним силам України 1,5 млн грн.

Українська кіберспортивна команда NAVI припиняє будь-яку співпрацю з російським холдингом ESFORCE, включаючи RuHub, Epic Esports Events, Cybersport.ru та Virtus.pro

Український кіберспортсмен Олександр «s1mple» Костильов пожертвував Збройним силам України 1,5 млн грн


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: