Нова пошта запустила доставку товарів (не дорожче 1800 грн) з українського OLX у Польщу — від 175 грн

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Нова пошта» сповістила про доступність нової послуги — найбільший логіст України почав доставляти замовлення з найбільшого маркетплейса OLX Україна  в Польщу. Замовити  доставку можна на будь-яке відділення Nova Post — знадобиться лише український номер телефона та українська банківська  карта.

Доставка «Нова пошта» з українського OLX у Польщу. Умови та тариф

Як зазначалося вище, послуга доступна всім користувачам сайту та застосунку olx.ua з українським номером телефону та українською банківською карткою. Термін доставлення відправлень — від 3 днів, після підтвердження угоди продавцем. Тариф — від 175 грн.

Одна з ключових особливостей, яка потенційно може вплинути на популярність послуги — вартість товару не повинна перевищувати 1800 грн. І чи потрібно нагадувати, що послуга доступна тільки для товарів із «білого» списку, що не заборонені для пересилки за кордон. Канабіс переслати не вийде, навіть медичний.

Як замовити товар із маркетплейса у відділення Nova Post у Польщі

  • обрати товар на сайті або в застосунку olx.ua (не дорожче 1800 грн);
  • натиснути «Купити із доставкою» та вибрати опцію «Нова пошта у Польщу»;
  • заповнити свої ПІБ українською та  обрати місто та відділення Nova Post у Польщі;
  • сплатити на сайті за доставку товару, вартість та збір за сервіс «Безпечна угода» українською банківською карткою онлайн;
  • очікувати підтвердження угоди від продавця та доставки вашого замовлення у відділення в Польщі.

В «Нова пошта» окремо зазначають, що найпопулярнішими категоріями замовлень наразі є одяг, книги та дрібна техніка. В Польщі наразі працюють 40 відділень Nova Post, також є кур’єрська доставка по всій країні та можливість отримувати та відправляти в Україну із поштоматів InPost. Детальніше про доставку товарів з OLX Україна в Польщу можна дізнатись на офіційному сайті компанії.

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс
Disqus Comments Loading...