Новини Україна 18.03.2024 о 13:27 comment views icon

Нова пошта запустила доставку товарів (не дорожче 1800 грн) з українського OLX у Польщу — від 175 грн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

«Нова пошта» сповістила про доступність нової послуги — найбільший логіст України почав доставляти замовлення з найбільшого маркетплейса OLX Україна  в Польщу. Замовити  доставку можна на будь-яке відділення Nova Post — знадобиться лише український номер телефона та українська банківська  карта.

Доставка «Нова пошта» з українського OLX у Польщу. Умови та тариф

Як зазначалося вище, послуга доступна всім користувачам сайту та застосунку olx.ua з українським номером телефону та українською банківською карткою. Термін доставлення відправлень — від 3 днів, після підтвердження угоди продавцем. Тариф — від 175 грн.

Одна з ключових особливостей, яка потенційно може вплинути на популярність послуги — вартість товару не повинна перевищувати 1800 грн. І чи потрібно нагадувати, що послуга доступна тільки для товарів із «білого» списку, що не заборонені для пересилки за кордон. Канабіс переслати не вийде, навіть медичний.

Нова пошта запустила доставку товарів (не дорожче 1800 грн) з українського OLX у Польщу — від 175 грн

Як замовити товар із маркетплейса у відділення Nova Post у Польщі

  • обрати товар на сайті або в застосунку olx.ua (не дорожче 1800 грн);
  • натиснути «Купити із доставкою» та вибрати опцію «Нова пошта у Польщу»;
  • заповнити свої ПІБ українською та  обрати місто та відділення Nova Post у Польщі;
  • сплатити на сайті за доставку товару, вартість та збір за сервіс «Безпечна угода» українською банківською карткою онлайн;
  • очікувати підтвердження угоди від продавця та доставки вашого замовлення у відділення в Польщі.

В «Нова пошта» окремо зазначають, що найпопулярнішими категоріями замовлень наразі є одяг, книги та дрібна техніка. В Польщі наразі працюють 40 відділень Nova Post, також є кур’єрська доставка по всій країні та можливість отримувати та відправляти в Україну із поштоматів InPost. Детальніше про доставку товарів з OLX Україна в Польщу можна дізнатись на офіційному сайті компанії.

Нова Пошта у 2023-му зросла до 27 050 відділень та поштоматів в Україні (+5 тис.). План на 2024-й — ще 9000


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: