«Нова пошта» відкрила перше мобільне відділення з контейнера для перевезення посилок. Воно повністю автономне (сонячні панелі на даху) та обробляє до 10 тис. посилок на місяць

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Нова пошта» продовжує відновлювати роботу мережі, зокрема й у регіонах, що постраждали від бойових дій. Нещодавно компанія налагодила роботу у Стоянці — там запрацювало унікальне мобільне відділення, яке є власною інноваційною розробкою R&D-департаменту «Нової пошти».

Це перше мобільне відділення повного циклу, яке може розгортатись за 5 хвилин та використовуватись для надання повного спектра послуг «Нової пошти».

Вперше ми розповідали про цю розробку наприкінці лютого, за тиждень до початку війни, а зараз воно запрацювало у Стоянці — селищі, яке сильно постраждало на Київщині та поступово повертається до мирного життя. Наразі пересувне відділення розташовується у центрі села за адресою вул. Меліораторів, 1. Працюватиме по буднях з 10 до 17 та у суботу — з 9 до 18.

Мобільне відділення-контейнер розраховане на двох операторів і надавання звичних клієнтам послуг — приймання та видачі посилок, грошових переказів, послуги пакування тощо. На даху пересувного відділення встановлені сонячні панелі, тому воно може працювати повністю автономно, запевняють в компанії. У середині є кондиціонер та усі необхідні умови для комфортної роботи співробітників.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

За місяць мобільне відділення зможе приймати та видавати до 10 тис. посилок.

«Нова пошта» планує використовувати це відділення у Стоянці 2-3 тижні, поки не відновить роботу стаціонарного. Після цього відділення буде переміщене в іншу локацію, де буде потреба.

Відео

Disqus Comments Loading...