Рубрики НовиниWTF

Пародія на запуск iPhone 15 — відео Bickerstaff про кефірну ложку майбутнього PRO MAX в кольорі Golden Rose Deep

Опубликовал
Катерина Даньшина

Креативна агенція Bickerstaff надихнулась презентацією iPhone 15 та випустила власну версію Wonderlust – щоправда, для звичайної кефірної ложки бренду ҐоКарпати.

Звісно, у презентації її називають «‎інноваційною та технологічно вдосконаленою»:

«Вона ергономічно підходить під грудочки ложкового кефіру‎», — зазначають автори розробки, українська академія наук ім. Ґ.О. Карпатського (а по факту маркетологи торгової марки ҐоКарпати та креативники Bickerstaff).

На відео з пародійної презентації виступає «СЕО Науково-дослідного інституту кефірної ложки української академії наук ім. Ґ.О. Карпатського, Світлана Кук», яка розказує про чотири основні кольори ложки (Сільверстоун, Стардаст і СпейсГрей) та її покращену версію PRO MAX у кольорі Голден Роуз-Деп – на 10% більшу та на 33% потужнішу із забезпеченням «ще більшого задоволення від споживання».

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

Що цікаво, такі технологічно вдосконалені кефірні ложки, дійсно доступні для передзамовлення — хоча пропозиція лімітована, і власниками продукту стануть лише перші 100 щасливців. 

Тут мимоволі згадується подібна ідея McDonald’s, яка у співпраці з Tesla випустила ложку для McFlurry у стилі Cybertruck за $4, й інший креатив Bickerstaff, яка місяць тому спільно зі студією Andaction розробила анімаційний ролик для ҐоКарпати «Крізь світи. Ложкова історія кохання» за допомогою Midjorney, Stable Defusion та Deforum.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Катерина Даньшина