Новини Новини 17.03.2022 о 22:07 comment views icon

Оновлено: PayPal в Україні — тепер повноцінно (ну, майже)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Що ж, це справді відбулося — 17 березня міжнародна платіжна система PayPal повідомила про повноцінний запуск в Україні.

Оновлено: Як з’ясувалося, в Україні PayPal все ще працює з деякими обмеженнями. Так, грошові перекази можуть здійснюватися лише приватними особами, тоді як український бізнес досі не може використовувати PayPal для зарахування коштів, отриманих від надання послуг за кордоном. Окрім того, в соцмережах користувачі скаржаться, що карти деяких українських банків не підтримуються. Наразі тільки «ПриватБанк» офіційно підтвердив, що клієнти можуть без обмежень додавати власні картки Visa та Mastercard до гаманця сервісу PayPal.

Тиждень тому Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров офіційно звернувся до PayPal, яка 5 березня припинила діяльність у рф, та закликав CEO міжнародної платіжної системи Дена Шульмана «нарешті відкрити всі функції» для українців. І ось зараз це відбулося.

До цього моменту PayPal працювала в Україні частково — на прийняття випущених українськими банками карток Visa та MasterCard для оплати ними товарів та послуг в інтернеті. Це суттєво обмежувало використання платіжної системи в Україні (здебільшого для оплати покупок у закордонних інтернет-магазинах). З 17 березня PayPal зняла обмеження для України — тепер українці можуть не тільки робити покупки в інтернеті, а й також здійснювати грошові перекази (по Україні та за кордон) та виводити гроші на українські банківські карти.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Наявні користувачі PayPal в Україні вже можуть користуватися усіма можливостями, а новим потрібно зареєструвати акаунт на офіційному сайті та підв’язати картку Visa чи Mastercard.

Ще одна приємна новина від PayPal — компанія тимчасово скасувала комісії для українців, тож вони зможуть користуватися новими послугами абсолютно безплатно. Пільгові умови діятимуть до 30 червня і розповсюджуватимуться на дочірню компанію Xoom (система міжнародних грошових переказів).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: