Новини Крипто 07.08.2023 о 17:07 comment views icon

PayPal запускає стейблкоїн PayPal USD для переказів та платежів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

PayPal запустила перший від великої фінансової компанії стейблкоїн, що може стати каталізатором для впровадження криптомонет для платежів.

PayPal USD (PYUSD) прив’язаний до долара, та забезпечується депозитами, короткостроковими облігаціями та іншими грошовими еквівалентами від фінансової структури Paxos Trust Company, повідомляє Bloomberg.

PayPal запускає стейблкоїн PayPal USD для переказів та платежів PayPal запускає стейблкоїн PayPal USD для переказів та платежівPYUSD покликаний стати інструментом, який має забезпечити домінування PayPal у цифрових платежах. Ця технологія дає змогу проводити миттєві та дешеві перекази без централізованого посередника.

Стейблкоїн (stablecoin) — загальна назва криптовалют, обмінний курс яких намагаються стабілізувати, прив’язуючи котирування до звичайних валют, як-от долар або біржових товарів (золото, нафта).

Серед прив’язаних до долара стейблкоїнів нараз домінує USDT від Tether. Приблизно 67% від загального обігу стейблкоїнів у 126 млрд доларів належить йому. PayPal запускає стейблкоїн PayPal USD для переказів та платежів

Раніше спроби великих компаній запуску стабілізованих монет викликали реакцію фінансових регуляторів США: так закінчилася спроба Meta та відклалося прагнення PayPal запустити PYUSD у лютому. Зараз компанія вважає, що нормативне середовище «просувається до більшої ясності» та бачить зростання попиту.

Курс UI/UX дизайну від Mate academy.
На курсі ви навчитесь створювати інтуїтивно зрозумілі та привабливі інтерфейси вебсайтів і застосунків. Ви також освоїте ключові принципи дизайну та дізнаєтесь як виділятися на ринку. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо. Сертифікат теж буде!
Дізнатися більше про курс

PYUSD розроблено таким чином, що його можна обміняти на долари або інші криптовалюти з мережі PayPal у будь-який час. Його можна використовувати для покупок і незабаром він з’явиться у популярному платіжному додатку PayPal Venmo. Зрештою користувачі зможуть пересилати свої токени між гаманцями PayPal і Venmo.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: