Рубрики НовиниКіно

Педро Паскаль, ймовірно, приєднається до кіновсесвіту Marvel — у ролі засновника «‎Фантастичної четвірки» Ріда Річардса

Опубликовал
Катерина Даньшина

Зірка «Мандалорця» та «Останніх з нас» може зіграти Містера Фантастика у фільмі Метта Шекмана, який запланований на 2025 рік.

Як повідомляють Film і Deadline, Педро Паскаль готується підписати контракт із Marvel, аби зіграти роль Містера Фантастика — лідера та засновника «‎Фантастичної четвірки».

Рід Річардс (а надалі Містер Фантастик) — це вчений-експериментатор, який збирає команду у складі свого найкращого друга Бена Грімма, дружини Сью Шторм та її брата Джонні для нелегального випробування зорельота. Четвірка, під дією космічного випромінювання, отримує унікальні здібності, які згодом планує використати на благо людства.

Раніше Містер Фантастик у виконанні Джона Кразінські ненадовго з’являвся у кіновсесвіті Marvel під час подій «‎Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», але загинув від рук Багряної відьми (однак саме цього актора фани активно просували на роль).

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Фільм «Фантастична четвірка» очолює плани студії щодо шостої фази кіновсесвіту й очікується вже у 2025 році.

Раніше стало відомо, що Marvel перенесла «Капітан Америка: Прекрасний новий світ» та «Блейд» з Махершалою Алі на 2025-й рік. Також студія змінює стратегію виробництва на більш традиційну: із пілотними епізодами та шоуранерами, які повністю керуватимуть проєктами; і, за даними Variety, через кризу навіть розглядає повернення Роберта Дауні-молодшого, Скарлетт Йоганссон та інших акторів з оригінальних «Месників».

Disqus Comments Loading...