Рубрики НовиниАвто

Перший погляд на нову Tesla Model 3 Performance (Ludicrous)

Опубликовал
Вадим Карпусь

Відразу кілька людей виклали в мережу фото та відео нової версії електромобіля Tesla Model 3 Performance (Ludicrous). Схоже, що це вперше новинка фігурує на світлинах без камуфляжу.

Версія Model 3 Performance (Ludicrous) відрізняється більш агресивною передньою частиною, спортивними 20-дюймовими колесами та ковшоподібними спортивними сидіннями.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Також свідки, які наживо побачили новий автомобіль, розповідають про аеродинамічні колісні диски, червоні гальмівні супорти, занижену підвіску та наявність заднього спойлера. Всі ці атрибути притаманні автомобілям зі спортивним позиціюванням.

Новий електромобіль Tesla Model 3 Performance (Ludicrous) потрапив в об’єктиви камер під чат рекламних зйомок. Наразі відсутні подробиці про його технічні характеристики та ціни.

Disqus Comments Loading...