Рубрики НовиниКіно

«Супермен», але без «Спадщини»: DC Studios розпочала знімання фільму про Людину зі сталі з оновленою назвою

Опубликовал
Катерина Даньшина

Заходять якось до бару суперлиходій, журналіст і прибулець…

29 лютого стартували знімання нового «Супермена» (раніше відомого під назвою «Супермен: Спадщина») — фільму, який розпочне перезавантаження Всесвіту DC під керівництвом Джеймса Ґанна та Пітера Сафрана.

«Дуже радий оголосити про початок зйомок Супермена сьогодні, 29 лютого. Це випадково і незаплановано — день народження Супермена», — написав Ґанн під фото зі знімань. «У першій чернетці фільм називався «Супермен: Спадщина», у фіналі ж стало зрозуміло, що це просто Супермен».

Генрі Кавілла у ролі Супермена на екрані замінить Девід Коренсвет, який з’являвся в серіалі Раяна Мерфі «Політик», слешері A24 «Перл» та шоу HBO «Ми володіємо цим містом». Роль Лоїс Лейн відвели Рейчел Броснаген, яка отримала премії «Еммі» та «Золотий глобус» за «Дивовижну місис Мейзел». Ніколас Голт («Меню» та «Ренфілд»), який також претендував на роль Кларка Кента, зіграє лиходія Лекса Лютора.

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Також серед акторського складу з’являться Скайлер Джізондо (Джиммі Олсен), Ентоні Керріґан (Метаморфо), Еді Ґатегі (Містер Терріфік), Натан Філлон (Ґай Ґарднер), Ізабела Мерсед (Дівчина-яструб) та інші. Ймовірно у фільмі ми побачимо й нову Супердівчину у виконанні ‎зірки «‎Дому дракона» Міллі Алкок.

«Дехто з нас зустрівся вперше, а дехто знову. Дивовижно було слухати сценарій вживу. Як і в усіх цих фільмах, тут багато екшн-послідовностей та іншого», — сказала Броснаген після перших читань. «Я завжди любила Лоїс Лейн. Вона розумна, амбітна і може бути смішною».

«Супермен» вийде в кінотеатрах 11 липня 2025 року.

Disqus Comments Loading...