Рубрики НовиниАвто

Tesla оновила розміри Cybertruck — 4-дверний пікап матиме довжину 5,8 м та кузов понад 1,83 м

Опубликовал
Вадим Карпусь

Tesla поділилася новими відомостями про свою програму Cybertruck і заявила, що це буде перший 4-дверний пікап довжиною менше ніж 19 футів (5,79 метра) з кузовом більш як 6 футів (1,83 метра).

«Наскільки нам відомо, Cybertruck стане першою вантажівкою довжиною менше 19 футів (поміститься в гаражі), яка має як 4 двері, так і вантажний відсік понад 6 футів. Як у технологічному, так і в дизайнерському плані цей автомобіль зламає багато кордонів – що цілком відповідає тому, як ми думаємо про розробку та виробництво автомобілів», – стверджує компанія.

Tesla також заявила, що вже створила перший Cybertruck на заводі Gigafactory в Техасі. Ця заява виглядає дивовижно, оскільки раніше компанія повідомляла постачальникам, що перші попередні версії пікапа очікуються наприкінці серпня, а запуск виробництва заплановано на жовтень. Водночас Tesla повідомляє, що «знаходиться на шляху до початку виробництва наприкінці цього року».

Курс-професія "Motion Designer" від Skvot.
Навчіться створювати 2D- та 3D-анімації у софтах After Effects, Cinema 4D та Octane Render. Протягом курсу ви створите 14 моушн-роликів, 2 з яких — для реального клієнта.
Детальніше про курс

«Cybertruck, як і раніше, знаходиться на шляху до початку виробництва в кінці цього року на Gigafactory Texas. Крім того, ми продовжуємо працювати над нашою платформою наступного покоління»

Водночас компанія підтвердила, що автомобілі, які виробляються нині, є «кандидатами на випуск». У Tesla зазначили, що пікап зараз проходить «остаточну сертифікацію та перевірку».

Джерело: electrek

Disqus Comments Loading...