Рубрики НовиниІгри

Вийшов релізний трейлер Horizon Forbidden West: Burning Shores – доповнення перенесе Елой на Палаючі Береги зруйнованого Лос-Анджелеса

Опубликовал
Вадим Карпусь

Студія Guerrilla Games опублікувала релізний трейлер майбутнього доповнення Burning Shores до гри Horizon Forbidden West. Події розгортаються у новому регіоні на півдні, де колись був Лос-Анджелес. За тисячі років колись великий мегаполіс був повністю знищений тектонічною та вулканічною активністю.

Тепер Палаючі Береги є небезпечним архіпелагом, населеним смертоносними машинами. Серед цих островів велике поселення Квен бореться за виживання. Саме сюди доля закидає Елой, і тепер вона має зустрітися зі зловісною загрозою для планети, яка ховається в цих небезпечних диких нетрях.

Доповнення Horizon Forbidden West: Burning Shores приносить у гру додатковий контент, у тому числі нових персонажів та пригоди у небезпечній новій області.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Щоб потрапити на Палаючі Береги, потрібно виконати основний квест (аж до «Сингулярності») у версії Horizon Forbidden West. Після основного квесту гравець отримає виклик через Фокус Елой, який почне сюжет доповнення.

Horizon Forbidden West: Burning Shores вийде на PlayStation 5 вже 19 квітня. Зараз можна оформити попереднє замовлення на доповнення, яке надасть доступ до наступних цифрових бонусів: Blacktide Dye Outfit (доступний у першого торговця барвниками), Blacktide Sharpshot Bow (можна придбати у першого торговця на Палаючих Берегах).

Джерело: techpowerup

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь