Новини Ігри 14.04.2023 о 19:06 comment views icon

Вийшов релізний трейлер Horizon Forbidden West: Burning Shores – доповнення перенесе Елой на Палаючі Береги зруйнованого Лос-Анджелеса

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Вийшов релізний трейлер Horizon Forbidden West: Burning Shores – доповнення перенесе Елой на Палаючі Береги зруйнованого Лос-Анджелеса

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Студія Guerrilla Games опублікувала релізний трейлер майбутнього доповнення Burning Shores до гри Horizon Forbidden West. Події розгортаються у новому регіоні на півдні, де колись був Лос-Анджелес. За тисячі років колись великий мегаполіс був повністю знищений тектонічною та вулканічною активністю.

Вышел релизный трейлер Horizon Forbidden West: Burning Shores – дополнение перенесёт Элой на Пылающие Берега разрушенного Лос-Анджелеса

Тепер Палаючі Береги є небезпечним архіпелагом, населеним смертоносними машинами. Серед цих островів велике поселення Квен бореться за виживання. Саме сюди доля закидає Елой, і тепер вона має зустрітися зі зловісною загрозою для планети, яка ховається в цих небезпечних диких нетрях.

Доповнення Horizon Forbidden West: Burning Shores приносить у гру додатковий контент, у тому числі нових персонажів та пригоди у небезпечній новій області.

Щоб потрапити на Палаючі Береги, потрібно виконати основний квест (аж до «Сингулярності») у версії Horizon Forbidden West. Після основного квесту гравець отримає виклик через Фокус Елой, який почне сюжет доповнення.

Курс QA engineer від Mate academy.
Почніть кар'єру у IT з нуля! Завдяки онлайн-курсу з гнучким графіком QA engineer ви отримаєте усі необхідні навички, а ми допоможемо з працевлаштуванням .
Отримати знижку на курс

Horizon Forbidden West: Burning Shores вийде на PlayStation 5 вже 19 квітня. Зараз можна оформити попереднє замовлення на доповнення, яке надасть доступ до наступних цифрових бонусів: Blacktide Dye Outfit (доступний у першого торговця барвниками), Blacktide Sharpshot Bow (можна придбати у першого торговця на Палаючих Берегах).

Джерело: techpowerup

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: