Засновник AB Games та гендиректор HumanBehaviors.ai створили компанію UAV Defense Robotics. Вона вироблятиме дронів для ЗСУ

Опубликовал
Тетяна Нечет

Засновник AB Games Антон Большаков разом з інженером, головним виконавчим директором та засновником HumanBehaviors.ai Євгеном Рвачовим створили спільну компанію під назвою UAV Defense Robotics. Вона займеться розробкою та виробництвом дронів для українських військових.

«Починаю виробництво дронів із Євгеном Рвачовим. Збираємо та розширюємо команду. Є вакансія Hardware/Firmware Engineer. За рекомендацією людини назвемо бойовий дрон, який палитиме орків», — написав Большаков у себе у Facebook.

Претендентам писати сюди: sergey.kovinskiy@ab-games.com.

У розробці є три моделі дронів — розвідник, вантажний (бойовий) і камікадзе. За розрахунками, собівартість бойового дрона складе приблизно 150 тисяч грн, а камікадзе коштуватиме близько 500 доларів. Виробництво планують налагодити у Києві, а прототипи вже тестують разом з бойовими загонами з Харкова. Для них і зберуть перші 10-20 апаратів кожного виду.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

«Коли за відгуками хлопців налагодимо софт і хард — розгортатимемо виробництво більш масове. Плануємо постукати з готовим продуктом до Міноборони, створити команду збирачів, навчання військових пілотів і робити стільки, скільки зможемо», — розповів Большаков виданню GameDev DOU.

Disqus Comments Loading...