Новости Новости 01.12.2021 в 16:23 comment views icon

Арнольд Шварценеггер з’явиться у World of Tanks під час майбутньої події «Новорічний наступ»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Розробники World of Tanks випустили трейлер з анонсом «Новорічного наступу 2022», в якому командиром стане Арнольд Шварценеггер, зірка «Термінатора» та «Хижака».

Сюжет трейлера розповідає історію маленького Джонні: хлопчик надіслав листа своєму
кумиру, але минуло майже 30 років, і тільки зараз лист доходить до адресата. Отримавши
послання, Арнольд вирішує зустрітися з Джонні. Він сідає у свій гелікоптер і вирушає в
дорогу.

Актор, коментуючи свою співпрацю з Wargaming, згадав, що давно знайомий з танками, і зокрема володіє M-47 Patton, на якому проходив службу в австрійській армії.

«Робота з командою Wargaming над цим особливим проектом була чудовим досвідом — тим більше мені відомо, скільки радості він принесе мільйонам гравців!

З танками мене пов’язує давня історія: у мене є M-47 Patton, на якому я проходив службу в австрійській армії, коли мені було 18, тож мені знайоме захоплення, яке відчуваєш, керуючи цими сталевими звірами!

Користувачі reddit роками запитували, коли ж чекати моєї появи у World of Tanks Здається, їхня мрія збулася. Тож відклади святкове печиво та готуйся до „Новорічного наступу“ разом зі мною!»

Арнольд Шварценеггер,

актор і політик

«Новорічний наступ» — одна з найулюбленіших для гравців подій у World of Tanks. Розробники поки що тримають подробиці в секреті та обіцяють розкрити всі карти згодом. До речі, минулого року у грі під час цієї події з’явився Чак Норріс.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: