Новости Новости 13.09.2021 в 14:20 comment views icon

До кінця поточного року «Нова пошта» розширить мережу поштоматів з 7 тис. до 17 тис. (це буде найбільша мережа поштоматів в Європі)

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Українська компанія «Нова пошта» повідомила, що до кінця цього року розширить мережу поштоматів до 17 тисяч. В результаті це буде найбільша мережа поштоматів в Європі. На сьогодні мережа вже налічує 7045 поштоматів у 279 населених пунктах України.

В Нові Пошті відзначили, що найчастіше клієнти замовляють у поштомати одяг та косметику.

Основними перевагами поштоматів для клієнтів виступають: можливість отримати свою посилку повністю безконтактно за допомогою одного кліка у своєму смартфоні; клієнт може отримати свою посилку у будь-який час – поштомат працює 24/7; широка мережа інтернет-магазинів, звідки можна замовити доставку у поштомат; «тапкова доступність» — поштомати встановлюються у безпосередній близькості до клієнтів: в під’їздах, біля продуктових магазинів та ТРЦ, фітнес-центрів тощо.

Щоб замовити доставку в поштомат:

  1. Клієнт робить замовлення з доставкою в поштомат
  2. Після доставки замовлення в поштомат отримувачу надходить повідомлення про прибуття з інструкцією про отримання.
  3. Клієнт може оплатити послуги доставки через мобільний додаток Нової пошти або на сайті компанії в розділі Трекінг.
  4. Біля поштомату треба зайти у мобільний додаток, перейти в розділ Мої відправлення, обрати потрібну експрес-накладну та натиснути кнопку «Відчинити комірку». Якщо клієнт випадково зачинив комірку, не забравши посилку, в додатку потрібно натиснути кнопку «Відчинити комірку повторно».
  5. Клієнт забирає посилку.

Забрати з поштомату можна лише повністю оплачені посилки до 20 кг фактичної ваги, при цьому оголошена вартість не повинна перевищувати 6000 грн. Максимальні габарити відправлення – 40х60х30 см.

Якщо з якихось причин отримувач не зміг забрати своє замовлення вчасно, то на 3-й день воно буде переміщене на найближче відділення Нової пошти, де безкоштовно зберігатиметься 7 днів. Додаткових оплат при цьому немає.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Нагадаємо, що після вибухів у поштоматах у Києві та Одесі «Нова пошта» почала перевіряти посилки рентгеном і собаками, а також підсилила ідентифікацію клієнтів.

Джерело: Нова пошта

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: