Новости Новости 03.06.2021 в 18:56 comment

Glovo відкриває технологічний хаб у Києві куди на старті планує найняти близько 50 IT-розробників

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

З нагоди відкриття технологічного хабу в Києві, компанія Glovo провела пресбрифінг за участі співзасновника сервісу Саші Мішо, CTO компанії Нарека Вердяна, генерального менеджера Glovo у Східній та Центральній Європі Дмитра Расновського, заступника Міністра цифрової трансформації з питань розвитку ІТ Олександра Борнякова, керуючого партнера венчурного фонду GR Capital Максима Філіппова.

Glovo відкриває технологічний хаб у Києві куди на старті планує найняти близько 50 IT-розробників

Представники Glovo нагадали, що в основі роботи сервісу лежить розвинена ІТ-інфраструктура, яка об’єднує додатки для користувачів сервісу, кур’єрів і партнерів. Спочатку розробка платформи Glovo зосереджувалась у штаб-квартирі компанії у Барселоні, але з розвитком у 2019 році був відкритий другий технологічний хаб у Варшаві, а цього року заплановано відкриття третього у Києві.

«Цього року ми плануємо відкрити ще два технологічні хаби — у Мадриді та Києві. В Україні ми плануємо створити інженерний центр, що буде працювати над удосконаленням наших платформ для всіх учасників сервісу Glovo — користувачів, кур’єрів, партнерів. Ми не лише розширюємо можливості компанії на глобальному рівні, але й створюємо осередок для легшої адаптації продукту під локальні потреби ринку України та інших країн.

За час роботи в Україні ми переконалися у потенціалі місцевих розробників та побачили бажання працювати на батьківщині, яке ми готові підтримати, створивши гідні та комфортні умови праці» — розповів Нарек Вердян, СТО компанії Glovo.

Під час першого раунду роботи хабу в Києві компанія планує найняти близько 50 розробників за різними напрямами, нарощуючи команду з часом. Наразі Glovo шукає фахівця на посаду керівника технічного хабу в Києві, а невдовзі з’являться вакансії на позиції фронтенд та бекенд інженерів, фулстек розробників, дата інженерів, менеджерів інженерних команд.

«Нам приємно спостерігати за потужним розвитком українського ринку доставки та нашого сервісу. Україна — четверта за кількістю замовлень серед 22 країн, де сьогодні оперує наш сервіс, після Італії, Іспанії та Румунії. Від старту роботи в Україні ми вже інвестували понад 55 млн євро, але це лише початок.

Відкриття технологічного хабу — це наш логічний наступний крок, адже ми маємо на меті посилити позиції в регіоні. Українська команда Glovo представляє центр регіону та сприяє розвитку сервісу в Грузії, Казахстані, Киргизстані та готується до відкриття сервісу в Білорусі» — поділився Саша Мішо, співзасновник компанії Glovo.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Сервіс кур’єрської доставки оперує в Україні з жовтня 2018 року та вже представлений у 32 найбільших містах країни. У 2021 році сервіс в Україні планує відкриватися у нових містах та розширювати мережі партнерів. Нещодавно користувачі додатку Glovo отримали можливість замовити доставку товарів з великих мереж рітейлерів АТБ, аптек АНЦ і doc.ua, магазинів побутової техніки та електроніки ELDORADO.

Джерело: Glovo

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: