Новости Новости 20.11.2021 в 15:23 comment views icon

«Гра престолів», «Мільярди», «Чорнобиль» та інші серіали AMEDIATEKA знову доступні на MEGOGO

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

З 20 листопада на медіасервісі знову доступні культові серіали з передплати AMEDIATEKA виробництва HBO, BBC, Showtime, Starz та інших провідних студій світу.

Навесні MEGOGO припинила співпрацю з російським дистриб’ютором Amediateka та видалила весь ліцензійний контент зі своєї платформи. Тоді бібліотека фільмів та серіалів Amediateka  перекочувала на суперницький сервіс OLL.TV та партнерські платформи Vodafone TV та «Інтерактивне TV» від «Укртелеком». І ось зараз MEGOGO відновив співпрацю з AMEDIATEKA.

Відтак на MEGOGO тепер можна переглядати такі серіали: «Гра престолів», «Мільярди», «Чому жінки вбивають», «Справжній детектив», «Чорнобиль», «Пліткарка», «Декстер», «Ваша честь», «Велика маленька брехня», «Кремнієва долина» та ще багато інших. Також частиною пропозиції є новинки, які виходять одночасно з усім світом.

Перегляд доступний у розділі «Серіали» й можливий за передплатами AMEDIATEKA (119 грн/міс), а також «Максимальна» (299 грн/міс).


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: