Новости Новости 24.02.2022 в 14:01 comment views icon

КМДА: Інформація щодо обмеження руху автомобілів у Києві не відповідає дійсності, проїзд у громадському транспорті безкоштовний

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Інформація щодо обмеження руху транспорту та автомобілів у Києві не відповідає дійсності. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він підкреслив, що в’їзди та виїзди зі столиці не закривали.

Метрополітен працює у звичному режимі, окрім червоної лінії, де з організаційних причин потяги курсують від станції «Лісова» до станції «Шулявська».

Наземний громадський транспорт Києва також продовжує курсувати в нормальному режимі.

Проїзд у громадському комунальному транспорті в Києві безкоштовний. Про це повідомляє заступник голови КМДА Петро Оленич.

Наразі відключено автоматизовану систему оплату проїзду, тож валідувати транспортну картку у комунальному транспорті не потрібно.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Нагадаємо, усі, хто не задіяний в роботі критичної інфраструктури та життєзабезпечення міста, – залишайтеся вдома та будьте готові прослідувати до укриття у разі увімкнення сирен.

Укриття позначені на мапі.

КМДА: Інформація щодо обмеження руху автомобілів у Києві не відповідає дійсності, проїзд у громадському транспорті безкоштовний

«Друзі! На в’їздах до Києва, на контрольно-пропускних пунктах обладнуємо захисні споруди. Тому в’їзд може бути ускладненим. Прошу поставитися до цього з розумінням.
І будь ласка, не поширюйте інформацію про пересування наших військових та авіації» — також зазначили в КМДА.

Джерело: КМДА


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: