Новости Новости 02.08.2021 в 18:42 comment

МКІП створило інтерактивну мапу подій до Дня Незалежності України

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Міністерство культури та інформаційної політики України (МКІП) за підтримки глобальної поштово-логістичної групи компаній Meest створило Цифрову мапу подій, спеціальний сайт (https://ukraine30.mkip.gov.ua) для зручного відстеження ключових подій, які присвячені 30-й річниці незалежності.

МКІП спільно з обласними державними адміністраціями проведе понад 300 заходів в рамках святкування та відзначення Незалежності України. Проєкт охоплює всі області України, а кожна область на Мапі має свою унікальну квітку-символ.

«Для того, щоб структурувати той масштаб заходів, які проводитимуться до 30-річчя Незалежності, МКІП було створено Цифрову мапу подій. Адже щоб з кількох сотень заходів, які ми реалізуватимемо з ОДА, обрати собі декілька до вподоби – треба дійсно мати витримку. Саме мапа подій і спрощує цю задачу: збираючи інформацію про кожен з них в одному місці».

Олександр Ткаченко

міністр культури та інформаційної політики України

На Цифровій мапі подій в інтерактивному форматі показуватиметься місце, час та дата подій з розгорнутою інформацією про саму подію. Мапа також містить вбудований пошук за локацією та датою і посилання на соціальні мережі та інші зовнішні ресурси. Відтак кожен охочий матиме змогу переглянути всю інформацію про події в конкретному місці та зможе спланувати відвідування.

Переглянути події до Дня Незалежності України можна за посиланням.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: