Новости Новости 12.05.2021 в 17:48 comment

МОЗ попрохав користувачів додатку для контролю самоізоляції «Вдома» не фотографувати собак, техніку та частини тіла

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/7e8fea7f1b4653ed9e1cb2c65e965ae6?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Заступник міністра охорони здоров’я Ярослав Кучер під час брифінгу 12 травня поскаржився з приводу несерйозного відношення українців до сервісу автоматичного контролю дотримання умов самоізоляції та карантину Вдома. Чиновник попросив користувачів не гратися з додатком, оскільки це може спричинити проблеми з верифікацією.

«У додатку є необхідність зробити своє фото, щоб потім з ним звіритися. Люди фотографують дітей, тварин, себе в дзеркалах, свої фотографії, частини тіла, комп’ютери фотографують, якусь техніку. І, звісно, що виникають питання, пов’язані з тим, що щось потім не спрацьовує при верифікації.

Я хотів би, щоб всі ставилися до цього серйозно, тому що обмін даними чітко налагоджений, у нас є вся інформація про порушників.

Хотів би звернути увагу, що кожен такий дзвінок можливо відволікає операторів контактного центру від більш нагальних питань, коли потрібно вирішувати оперативні питання, пов’язані з госпіталізацією людей».

Ярослав Кучер,

заступник міністра охорони здоров’я України

Нагадаємо, додаток «Вдома», який раніше називався «Дій вдома», — це офіційний інструмент автоматичного контролю дотримання умов самоізоляції та карантину, розроблений Мінцифрою разом з МОЗ.

Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: