Новости Новости 04.03.2021 в 13:18 comment

Нова пошта і Postmen випустили робота-бібліотекаря «НП Лукаш», який допомагає підібрати книжку відвідувачам експозиції «Леся Українка: 150 імен»

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Нова пошта і Postmen випустили робота-бібліотекаря, який допомагає відвідувачам експозиції «Леся Українка: 150 імен» підібрати книжку. Робот-бібліотекар отримав назву НП Лукаш і вміє розрізняти прозу, поезію, ілюстровані та дитячі видання. Всі книги робот-бібліотекар возить на собі по читальній залі Леся Лаунж, що розмістилась на першому поверсі Українського дому в рамках мистецького проєкту «Леся Українка: 150 імен».

Щоб спілкуватись з роботом, глядачі можуть відсканувати QR-код, зайти на сайт чи завантажити додаток та відповісти на прості 4 запитання. Після отримання відповідей, робот НП Лукаш їх аналізує і підбирає в індивідуальному порядку відповідну книгу під кожну людину. З візочку відвідувачі експозиції можуть взяти книжку та почитати її у лаундж-зоні. Після прочитання книгу можна залишити на столі, а НП Лукаш її пізніше забере.

«НП Лукаш зроблений на основі робота, якими оснащені наші логістичні термінали для автоматизації й пришвидшення складської роботи. Такі роботи перевозять на собі до 300 кг посилок, а тягнути за собою можуть і до 1000 кг. Спеціально до виставки на честь Лесі Українки робота допрацювали наші інженери та комунікаційна команда спільно з агенцією Postmen, завдяки чому тепер робот може спілкуватись через смартфони і планшети з відвідувачами та підбирати для них книги», — прокоментувала інновацію Олена Плахова, директор з управління репутацією Нової пошти.

Нова пошта також підтримала створення інтерактивної зали-гри в рамках експозиції «Леся Українка: 150 імен». Гра дозволяє кожному відвідувачу Українського дому перевірити свої знання про життя і творчість Лесі Українки. Кожен, хто відповість на більшість запитань правильно, отримує приз у поштоматі Нової пошти. Нагорода за непризову кількість правильних відповідей — повторний перегляд виставки.

Окрім цього, кожен охочий, натхненний творчістю та життям видатної поетеси, зможе потрапити у тогочасну атмосферу творців слів і самому придумати нове слово. Відвідувачі зможуть потренувати свою креативність та придумати унікальну назву для поштомату Нової пошти, залишивши свої нейми у спеціальній скриньці на виставці. Після завершення експозиції відвідувачі зможуть отримати за свій креатив цінні призи. Переможців буде оголошено в офіційних соцмережах бренду.

Нагадаємо, що експозиція мистецького проєкту «Леся Українка: 150 імен» розрахована на широку аудиторію: буде цікаво і дітям, і дорослим, і літераторам, і тим, хто нічого про Ларису Косач-Квітку не знає і прийде подивитися. Виставку можна відвідати з 26 лютого до 8 березня 2021 року — безкоштовний вхід відкрито за онлайн-реєстрацією на сайті.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Джерело: Нова Пошта

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: