Новости Новости 28.02.2022 в 13:11 comment views icon

СБУ відкриває «Кіберфронт» — в офіційному чат-боті тепер можна повідомляти про вразливості у кіберзахисті російських об’єктів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Одна із національних ініціатив спротиву російським окупаційним силам — чат-бот @stop_russian_war_bot, який запустила СБУ інформування про переміщення ворожої техніки та військ. Сьогодні у чат-боті @stop_russian_war_bot з’явилася нова функція — для боротьби на кіберфронті.

Нова функція передачі таких даних доступна у розділі чат-боту «Кіберфронт». Це можуть бути вразливості в електронній пошті, вебсайтах, онлайн-банкінгу, системах управління, комп`ютерних мережах, центрах сертифікації, ключах, месенджерах, соцмережах. Українські кіберфахівці використають цю інформацію, щоб боротися з окупантом!

«За минулі дні ми отримали багато корисної інформації про переміщення ворога та його ДРГ. Завдяки вам чимало окупантів було знищено!

Якщо ви помітили будь-які вразливі точки у кіберзахисті російських об’єктів (баги, бекдори, входи, логіни та паролі) — обов’язково повідомляйте про них чат-боту»

СБУ

Зупинимо російські війська разом — на нашій землі й в нашому кіберпросторі!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: