Новости Новости 16.12.2021 в 14:43 comment views icon

Сервіс доставки їжі з ресторанів Bolt Food почав працювати в Одесі

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Компанія Bolt запустила свій сервіс доставки їжі з ресторанів Bolt Food ще в одному українському місті-мільйоннику Одесі. Як зазначили представники компанії, такі сервіси набули широкої популярності під час карантинних обмежень, пов’язаних із пандемією COVID-19, і вже за короткий термін змінили ресторанну індустрію.

В Одесі з Bolt Food співпрацює багато закладів харчування, серед яких KFC, Пузата Хата, BUDUSUSHI, Top Waffle, 1794 GORCAFE тощо (перелік закладів постійно розширюється). Наразі сервіс доступний у зоні Приморського району (центр, Молдаванка, Відрада). Найближчим часом покриття доставки буде розширено й на інші райони міста.

Щоб скористатися сервісом, потрібно завантажити додаток Bolt Food. Якщо в смартфоні користувача вже встановлений додаток Bolt, то збережені адреси будуть перенесені з нього автоматично.

Доставка їжі в межах міста є безкоштовною, а користувач оплачує лише вартість замовлених страв. До того ж у додатку Bolt Food діє знижка 30% на всі замовлення страв із закладів-партнерів. Мінімальна вартість замовлення становить 100 грн. При цьому їжа доставляється безконтактним способом. Потрібно лише вказати конкретне місце, де кур’єр має залишити пакунок зі стравами. Години доставки: 10:00 ― 23:00.

«Головна перевага сервісів доставки їжі ― це можливість отримати улюблені страви в зручний та швидкий спосіб. Саме тому ця послуга вже стала в пригоді як для населення, так і для закладів харчування. Але Bolt Food має ще одну незаперечну перевагу: доставка всіх замовлень є безконтактною. Це убезпечує наших користувачів, дозволяючи їм водночас уникати зайвих соціальних контактів. Відтепер жителі та гості Одеси теж матимуть змогу скористатися нашим сервісом і замовити додому їжу з провідних ресторанів свого міста», ― коментує регіональний менеджер Bolt Food в Україні Валерія Бабич.

Доставка їжі з ресторанів стала найактуальнішим трендом протягом останніх декількох років, і люди охоче замовляють їжу додому. Так, дослідження показує, що в холодну пору року користувачі радше замовляють доставку їжі з улюбленого закладу, ніж відвідують його. Саме тому компанія активно розвиває сервіс Bolt Food і розширює його географію в Україні.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Зазначимо, що сервіс Bolt Food було запущено в Києві восени 2020 року. Зовсім недавно цей сервіс з’явився у Львові, Харкові та Дніпрі. Одеса стала п’ятим українським містом, де стала доступною ця послуга.

Джерело: Bolt


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: