Новости Новости 23.04.2021 в 12:20 comment

У Маріуполі запустили єдиний е-квиток муніципального транспорту SmartTicketCity, який дозволяє оплачувати проїзд одразу на всіх видах транспорту

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

У місті Маріуполь розпочав роботу єдиний е-квиток муніципального транспортного процесингу SmartTicketCity. Завдяки йому жителі міста вже в найближчому майбутньому зможуть зручно оплачувати проїзд одразу у всіх видах транспорту.

Цифрова ініціатива стартувала з відкриття автобусного маршруту 16-А. Протягом найближчих 2-х тижнів ця система буде протестована, після чого поступово буде масштабована на весь Маріуполь.

«Завдяки єдиному транспортному процесингу вже в найближчому майбутньому наші міста зможуть повноцінно реалізовувати важливі цифрові рішення на транспорті і переходити на використання єдиного е-квитка на всі види транспорту SmartTicket, який ми в Мінінфраструктури зараз активно впроваджуємо.

Радий, що саме Маріуполь одним із перших розпочав цей процес, проявив ініціативу і своїм прикладом показав іншим містам, як це повинно бути. І запрошую усіх міських голів долучатися до цієї ініціативи», — наголосив Міністр інфраструктури Владислав Криклій під час презентації сервісу.

У Маріуполі запустили єдиний е-квиток муніципального транспорту SmartTicketCity, який дозволяє оплачувати проїзд одразу на всіх видах транспорту

За його словами, впровадження єдиного е-квитка муніципального транспортного процесингу дозволить містам сформувати один підхід до безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті, спростити придбання поїздки онлайн, у тому числі не лише для мешканців, але й для гостей міста.

При цьому, розрахуватися за проїзд можна будь-якими безконтактними платіжними засобами будь-якого банку України та світу.

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Нагадаємо, що 22 вересня 2020 року стартував проєкт Міністерства інфраструктури SmartTicket. Тоді він розпочався із запуску єдиного е-квитка для подорожей поїздами далекого сполучення Укрзалізниці та міського транспорту у Києві.

У грудні того ж року до сервісу приєдналась авіакомпанія SkyUp Airlines, а у березні 2021-го – автобусний перевізник Gunsel Lines. Вже зараз кожен бажаючий може придбати квиток одразу на 4 види транспорту: залізницю, авіа, міський транспорт у Києві та автобусні перевезення.

Джерело: Мінінфраструктури

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: