Новости Новости 24.02.2022 в 15:43 comment views icon

У роботі Telegram спостерігаються перебої через «‎безпрецедентне навантаження»‎

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Як ви вже могли помітити, зранку 24 лютого спостерігаються складнощі у роботі Telegram в Україні — популярний месенджер періодично «підвисає», а повідомлення відправляються не зразу та доходять з затримкою в декілька секунд. І ось зараз Telegram офіційно підтвердив проблеми — вони пов’язані з «безпрецедентним навантаженням» на європейський кластер серверів після повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

В Telegram вже працюють над розв’язанням проблем та роблять все можливе, щоб підтримувати надійну роботу сервісу. Водночас ніяких часових проміжків усунення поточних проблем зі стабільністю з’єднання та швидкістю надсилання повідомлень ніхто не озвучує. В поточних умовах війни з РФ це й не дивно.

«Через сьогоднішні події європейський кластер Telegram зіткнувся з безпрецедентним навантаженням. Внаслідок цього деякі користувачі можуть спостерігати періодичні короткострокові перебої в роботі низки сервісів Telegram.

Ми розуміємо, що сьогодні люди як ніколи потребують надійного зв’язку з близькими, і робимо все можливе, щоб зберегти високу швидкість надсилання та отримання повідомлень»

Павло Дуров,

творець Telegram

Багато хто в Україні використовує Telegram для зв’язку — водночас варто залишатись пильними, оскільки російська пропаганда активно використовує месенджер для поширення фейків, то ж варто споживати інформацію з офіційних джерел.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: