Новости Новости 03.11.2021 в 12:25 comment views icon

Український фонд стартапів профінансує 5 стартапів на суму $50 тис. кожен: ComeBack Mobility, Silentbox, Lab24, IBeauty, HoldYou

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Український фонд стартапів провів черговий 32-ий пітч на якому обирали нові стартапи для державного фінансування. Цього разу свої ідеї презентували 9 команд, після чого було прийнято рішення профінансувати 5 з них на загальну суму у розмірі $250 тис.

Український фонд стартапів профінансує 5 стартапів на суму $50 тис. кожен: ComeBack Mobility, Silentbox, Lab24, IBeauty, HoldYou

Переможцями стали:

  • ComeBack Mobility. Розумні сенсори для милиць для допомоги у реабілітації після захворювань та ушкоджень нижніх кінцівок (Дніпро).
  • Silentbox. Звукоізоляційні офісні кабіни, які дозволяють підвищити ефективність роботи співробітників завдяки зниженню загального шуму в опен спейсі (Київ).
  • Lab24. Маркетплейс медичних лабораторних досліджень, який допомагає користувачам здавати аналізи вдома та найближчих локаціях і економити до 50%. Сервіс об’єднує лабораторії, медсестр та медичні центри, забезпечуючи їх взаємодію за допомогою інформаційної системи, спеціалізованої служби логістики та підтримки користувачів (Київ).
  • IBeauty. Автоматизована екосистема для б’юті сфери. Надає партнерам CRM систему для оптимізації та автоматизації роботи, маркетингову платформу та є модератором ринку (Київ).
  • HoldYou. Сервіс психологічної онлайн допомоги. Проект для людей, які хочуть отримати допомогу психолога коли та де завгодно, незалежно від точки на мапі. Всі консультації проходять онлайн через мобільний додаток, власний кабінет на сайті або по телефону (Київ).

Основними критеріями оцінки проектів є: команда, ринок, доцільність фінансування, продукт, стратегія розвитку.

https://youtu.be/rccK-gPhOZE

Нагадаємо, що Фонд постійно приймає та оцінює заявки від українських стартапів, яку можна подати на офіційному сайті за посиланням.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: