Новости Новости 27.05.2021 в 16:21 comment

У чат-боті ДП «Медичні закупівлі України» тепер можливо відстежувати залишки ліків та медвиробів у розрізі лікарень

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Державне підприємство «Медичні закупівлі України» розширило функціональність свого чат-боту в Telegram — з’явилась корисна можливість відстеження залишків ліків в окремих лікарнях.

Нещодавно ДП «Медзакупівлі України» запустило власний чат-бот у Telegram. З його допомогою можна дізнатись про те, які ліки та медвироби та в якій кількості закуповуються, статус закупівельних процедур, запланований графік постачання в Україну тощо. А відтепер можна відстежувати залишки по кожному препарату в регіоні й в розрізі лікарень-отримувачів.

Щоб скористатись послугою, потрібно перейти у розділ «Очікувані поставки та залишки», відкрити «Залишки» та ввести назву потрібного лікарського засобу. У такий спосіб при потребі можна легко перевірити наявність того чи іншого препарату у конкретному регіоні та в лікарні.

«Ми радимо пацієнтам активно користуватися такою функцією та відслідкувати наявність необхідних вам ліків у вашому регіоні та в лікарні. Особливо, якщо вам відмовляють у їх отриманні. Маючи таку інформацію, ви зможете захистити своє право на безкоштовні ліки та лікування».

ДП «Медзакупівлі України»

Раніше громадська організація «Антикорупційний штаб» запустила власний чат-бот «Медсестра Іванка», який має схожу функціональність та дозволяє  контролювати закупівлі ліків по лікарнях.

В Україні з’явився чат-бот «Медсестра Іванка» — можна контролювати закупівлі ліків по лікарняx і не тільки

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: