Новости Новости 04.01.2022 в 16:50 comment views icon

Viber анонсував реакції, що дозволяють реагувати на повідомлення в особистих чатах

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Viber анонсував нову функцію для спілкування – реакції в чатах віч-на-віч. Учасники групових чатів месенджера вже звикли до можливості поставити реакцію на будь-яке повідомлення, тепер ця опція з’явиться в особистих листуваннях. Невдовзі функція стане доступною для всіх українців.

Отже, тепер у будь-якому особистому чаті Viber можна натиснути на значок із зображенням серця поруч із повідомленням та вибрати відповідну емоцію. Функція робить спілкування в чатах зручнішим, адже іноді немає часу або потреби розгорнуто відповідати на повідомлення. З реакціями можна швидко продемонструвати співрозмовнику, що ви прочитали його повідомлення, та поділитися своїми емоціями.

Viber анонсував реакції, що дозволяють реагувати на повідомлення в особистих чатах

Функція реакцій доступна користувачам Viber у групових чатах і спільнотах. Завдяки їм стрічка групового чату звільняється від односкладових повідомлень, а члени спільнот отримують можливість швидко висловлювати свою думку та реагувати на пости. Це простий спосіб відстежувати реакції у ком’юніті як невеликого розміру, так і з десятками тисяч та мільйонами учасників. Функція доступна у Viber вже рік.

Опитування — ще одна функція Viber, яка дозволяє дізнатися про думку учасників групи або ком’юніті в месенджері. Для створення опитування в Viber достатньо натиснути на знак із трьома точками поруч із вікном введення повідомлення, а потім вибрати «Створення опитування».
Щоб привнести в голосування елемент інтерактиву або перевірити знання аудиторії у груповому чаті чи спільноті Viber, у месенджері є вікторини. Учасники відповідають на запитання та одразу бачать, чи правильну відповідь вони обрали. Для того, щоб зробити квіз у Viber, достатньо вибрати «Режим вікторини» у вікні створення опитування.

Viber анонсував реакції, що дозволяють реагувати на повідомлення в особистих чатах

Розробники також нагадали, що у месенджері є вбудований перекладач повідомлень усередині чатів. Завдяки цій функції користувачам не потрібно переходити до інших програм або на сайти — перевести будь-яке повідомлення можна просто у вікні листування.

Курс Business English для фінансистів.
Навчіться на практиці, як підбирати доречний tone of voice для спілкування з топменеджментом, колегами та клієнтами. Опануй англійську для фінансистів.
Дізнатись про курс

Джерело: Viber

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: