Новости Новости 27.10.2021 в 10:10 comment views icon

ВООЗ запустила в Viber чат-бот про жіноче здоров’я Women’s Health Chatbot

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) запустила в Viber чат-бот про жіноче здоров’я Women’s Health Chatbot до місяця обізнаності про рак молочної залози. Бот допоможе дізнатися більше про власне здоров’я, профілактику та ранню діагностику захворювань.

Чат-бот, який стане корисним ресурсом із практичними порадами з питань жіночого здоров’я, стартував із теми діагностики та профілактики раку грудей. У боті можна дізнатися про поради з профілактики, отримати інформацію про симптоми та види терапії, а також ознайомитися з покроковою інструкцією для регулярного самообстеження. Підписатися на чат-бот можна за посиланням: https://chats.viber.com/whowomen. Нині у боті понад 300 тис. підписників. Він доступний українською, а також англійською та російською мовами.

«Більшість жінок та дівчат у всьому світі фактично мають обмежений доступ до медичного обслуговування та інформації про власне здоров’я. Тому для нас важливо приєднатися до ініціативи ВООЗ на підтримку здоров’я жінок», – поділилася Зарена Канчева, директор з маркетингу та PR Rakuten Viber в Європі. «У світі досі є регіони, де жінки та дівчата не говорять про своє здоров’я відкрито. Ми хочемо допомогти всім жінкам отримати доступ до необхідної інформації, а також підтримати їх у прагненні піклуватися про себе».

«Інформування – один із ключових способів знизити показники з неінфекційних захворювань та покращити діагностику здоров’я, у тому числі первинну діагностику раку молочної залози. Своєчасне знання рятує життя», – прокоментувала ініціативу доктор Бенте Міккельсон, директор із неінфекційних захворювань Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Окрім чат-бота, Viber спільно з ВООЗ створили новий набір стікерів зі слоганами, які підтримують жінок.

Джерело: Viber


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: