Новости Новости 27.10.2021 в 10:10 comment views icon

ВООЗ запустила в Viber чат-бот про жіноче здоров’я Women’s Health Chatbot

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) запустила в Viber чат-бот про жіноче здоров’я Women’s Health Chatbot до місяця обізнаності про рак молочної залози. Бот допоможе дізнатися більше про власне здоров’я, профілактику та ранню діагностику захворювань.

Чат-бот, який стане корисним ресурсом із практичними порадами з питань жіночого здоров’я, стартував із теми діагностики та профілактики раку грудей. У боті можна дізнатися про поради з профілактики, отримати інформацію про симптоми та види терапії, а також ознайомитися з покроковою інструкцією для регулярного самообстеження. Підписатися на чат-бот можна за посиланням: https://chats.viber.com/whowomen. Нині у боті понад 300 тис. підписників. Він доступний українською, а також англійською та російською мовами.

«Більшість жінок та дівчат у всьому світі фактично мають обмежений доступ до медичного обслуговування та інформації про власне здоров’я. Тому для нас важливо приєднатися до ініціативи ВООЗ на підтримку здоров’я жінок», – поділилася Зарена Канчева, директор з маркетингу та PR Rakuten Viber в Європі. «У світі досі є регіони, де жінки та дівчата не говорять про своє здоров’я відкрито. Ми хочемо допомогти всім жінкам отримати доступ до необхідної інформації, а також підтримати їх у прагненні піклуватися про себе».

«Інформування – один із ключових способів знизити показники з неінфекційних захворювань та покращити діагностику здоров’я, у тому числі первинну діагностику раку молочної залози. Своєчасне знання рятує життя», – прокоментувала ініціативу доктор Бенте Міккельсон, директор із неінфекційних захворювань Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Окрім чат-бота, Viber спільно з ВООЗ створили новий набір стікерів зі слоганами, які підтримують жінок.

Джерело: Viber

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: