Новости Новости 27.10.2021 в 14:52 comment views icon

З 30 жовтня червоний рівень епіднебезпеки почне діяти в Київській, Житомирській, Івано-Франківській, Львівській, Хмельницькій, Чернігівській та Луганській областях

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

На територіях Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей з 00 год. 00 хв. 30 жовтня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 27 жовтня.

«Відповідно до оцінки індикаторних показників по визначенню рівня епідемічної небезпеки ми фіксуємо, що станом на 27 жовтня в зазначених регіонах було перевищено ознаки епідемічної небезпеки за двома показникам. А саме, по виявленню випадків інфікування. А також перевищення показника кількості госпіталізованих пацієнтів протягом останніх семи днів.

Крім того, він додав, що на території Житомирської області також перевищено показник завантаженості ліжок, які забезпечені подачею медичного кисню в закладах охорони здоров’я — зазначив заступник Міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін.

Таким чином, за результатами заслуханих доповідей та з урахуванням обговорення Комісією ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 годин 00 хвилин 30 жовтня 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей.

В регіонах застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки. Головам ОДА доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів.

З 30 жовтня червоний рівень епіднебезпеки почне діяти в Київській, Житомирській, Івано-Франківській, Львівській, Хмельницькій, Чернігівській та Луганській областях

Мер столиці Віталій Кличко ще 21 жовтня розповів, що Київ потрапить в «червону» зону карантину найближчими днями, але відповідне рішення ще так і не прийняте.

Онлайн-курс "Digital Marketing" від Laba.
Розширте пул навичок у роботі з аудиторією.Навчіться запускати рекламні кампанії без зайвих витрат бюджету з сучасними інструментами діджитал-маркетингу, включаючи AI.
Детальніше про курс

Зазначимо, що з 26 жовтня червоний рівень епідемічної небезпеки діє на територіях Рівненської та Миколаївської областей, з 23 жовтня — на території Сумської області, з 18 жовтня — на територіях Донецької, Запорізької, Дніпропетровської та Одеської областей, а з 15 жовтняв Херсонській області.

Джерело: Кабінет Міністрів України


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: