Статті Пристрої 09.03.2023 о 14:00 comment views icon

7 причин купити смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/08/photo_2022-09-30_11-43-02-e1664550777584-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/08/photo_2022-09-30_11-43-02-e1664550777584-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/08/photo_2022-09-30_11-43-02-e1664550777584-96x96.jpg

Дмитро Спасюк

Автор статей та оглядів

7 причин купити смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra

Флагман компанії Samsung Galaxy S23 Ultra точно є за що похвалити, що й зробимо в цьому матеріалі. Пропонуємо сім причин, чому варто придбати цей смартфон. Стаття побудована на основі власного користувацького досвіду і порівнянні з іншими телефонами різного класу.

Камера

Камера в Galaxy S23 Ultra видає не дуже реалістичні фото, але це проблема не лише цього телефону, а більшості Android флагманів. В загальному, S23 Ultra добре фотографує у важких умовах. Телефон впорається з нічними пейзажами, пропонує багато ручних налаштувань і знімає відео з гарною стабілізацією. Казуальний користувач ніколи не буде розчарований камерою S23 Ultra.

7 причин купити смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra

Оптичний зум – те, що не залишає жодних шансів конкурентам. Однозначно, він найкраще підходить для знімання диких тварин, місяця, шпигування за кимось.

Інші виробники знаходяться на три голови нижче в плані зближення фотографій, хоча не варто думати, що S23 Ultra замінить Ultra Zoom фотоапарат.

Тротлінг

Samsung Galaxy S23 Ultra побудовано на базі процесора Qualcomm Snapdragon Gen 2. Це найпотужніший чіп на ринку смартфонів (після Apple A15 та A16), який обіцяв бути гарячим. Справді, багато Android флагманів страждають від втрати продуктивності через скидання частот, але не S23 Ultra.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Під навантаженням ця модель втрачає небагато. Результат більш ніж відмінний для такого потужного процесора. Це значить, що він справді відповідає своїй теоретичній продуктивності, а «убивці флагманів за пів ціни» залишаються далеко позаду і перегріваються.

Це один із небагатьох флагманів, який використовує пасивне охолодження і не страждає від скидання частот. Можна гратись у вимогливі відеоігри, знімати 4K відео і не перейматись за втрату продуктивності.

Стилус

Раніше усі КПК використовували стилус, адже це було справді зручно. На екрані вміщувалось багато елементів, а тоненька паличка точно натискала на потрібний пункт. Стилус в сучасному смартфонів – це також приємна опція.

7 причин купити смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra

Не всі люди використовують телефон лише для гортання стрічки новин, перегляду вертикальних відео, мемів і переписування з граматичними помилками. S23 Ultra дозволяє легко працювати з документами, великими таблицями Excel тощо.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Чарівною паличкою зручно редагувати фотографії, щось домальовувати чи просто користуватись в специфічних програмах. Загубити стилус важко, адже телефон попереджає користувача, якщо той залишив його десь далеко від S23 Ultra.

Оновлення

Більшість виробників Android смартфонів тримають своїх покупців за ідіотів і часто зупиняють випуск оновлень уже через пів року або рік. Таку практику полюбляють комуністичні бренди, але не Samsung. Корейська компанія обіцяє оновлення системи для своїх флагманів протягом 5 років. Звісно, це не рівень Apple, але уже краще.

7 причин купити смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra

Таким потужним і функціональним смартфоном можна легко користуватись більше ніж п’ять років. І найголовніше, що він залишатиметься актуальним весь цей час. Давно б пора всім виробникам дотримуватися такої політики, але поки приписуємо це як значний плюс для Samsung Galaxy S23 Ultra.

Режим DEX

Комп’ютери продаються в десятки (а в деяких країнах в сотні) разів гірше, ніж смартфони. Воно не дивно, адже більшість потреб казуальних користувачів покриває 7-ми дюймова лопатка, яку можна носити за собою.

7 причин купити смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung позиціює свої флагмани трохи серйозніше, не лише як прилади для споживання вертикального контенту. Усі топові телефони Galaxy мають режим DEX (в тому числі безпровідний).

DEX дозволяє підключати телефон до монітора і створює робоче місце, схоже на повноцінний комп’ютер. Звісно, доведеться придбати безпровідну клавіатуру та мишу. Продуктивність S23 Ultra на рівні 10-го покоління Intel Core i3, чого більш ніж достатньо для офісної роботи. Поки немає гідних аналогів від інших виробників, тому приписуємо за це ще один плюс.

Екран

Ми вважаємо, що Samsung виготовляє найкращі екрани для смартфонів. Головні вороги серії Galaxy – Apple також використовують матриці від корейського виробника. Нескінченна контрастність (AMOLED), чудова яскравість, висока роздільна здатність і плавність 120 Гц. Не можна казати, що це один із найкращих екранів, бо це і є найкращий екран серед сучасних смартфонів.

7 причин купити смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra

Деякі люди жаліються на ШІМ, що справедливо. Ця проблема справді стосується багатьох користувачів, але далеко не всіх. Достатньо покористуватись ним спершу, щоб зрозуміти, чи підходить він саме вам.

Якість

Щоб зрозуміти різницю між дешевим і дорогим смартфоном необхідно покористуватись обома. Samsung Galaxy S23 Ultra виглядає таким, що його можна роздавити в руках, але насправді це не так. Корпус такий міцний, що його руками важко зігнути середньостатистичному чоловіку, не кажучи про представників IT спеціальностей.

7 причин купити смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra

У S23 Ultra відмінна якість матеріалів, захист від вологи та пилу. Китайські аналоги зазвичай економлять на всьому, окрім начинки, що відбивається на довговічності самого девайсу.

Якість стосується не лише корпусу, покриття екрана і зовнішніх елементів, а й акумулятора. Не надто швидке заряджання і хороша літієва батарея дозволяє зберігати здоров’я АКБ протягом кількох років. Враховуючи те, що компанія планує оновлювати флагмани 5 років – це важливий аргумент.

Samsung Galaxy S23 Ultra надано магазином Stylus.ua


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: