Партнерський проект Партнерський проект 28.03.2023 о 18:50 comment views icon

Курс «QA-інженер» в Mate academy: портфоліо з реальними проєктами, оплата за навчання – з зарплати

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png

В Mate academy завершується набір студентів на курс QA-інженерів програмного забезпечення. Особливість курсу – в гарантованому працевлаштуванні та форматі оплати. Під час навчання платити не треба – випускники перераховують Mate academy певний процент від своєї зарплатні вже після того, як отримали роботу. 

Для вступу на курс з QA не потрібно мати досвід в ІТ чи технічну освіту. В партнерському проєкті команда Mate academy розповідає деталі.

Партнерський матеріал?

Чим займається QA-інженер 

Фахівець з тестування програмного забезпечення:

  • розробляє плани тестування додатків, сайтів і програмного забезпечення
  • знаходить помилки 
  • складає тестові документації, описує помилки, аби їх усунули 
  • постійно допомагає покращувати технічну сторону продукту
  • працює над тим, щоб помилки не виникали у майбутньому 

Як проходить навчання в Mate academy

Курс QA-інженерів – це тримісячне онлайн-навчання, що займає повний день. До першої зарплати воно безплатне. Студенти отримують доступ до освітньої програми, яка складається на 20% з теорії та 80% з практики, і навчальної платформи, а також щоденну менторську підтримку. Під час навчання студенти працюватимуть над реальними проєктами, а відтак матимуть конкурентне портфоліо та будуть готові до працевлаштування. На етапі пошуку роботи студента супроводжуватимуть спеціалісти кар’єрного центру Mate academy.

Що входить до навчальної програми  

Програма складається з модулів: 

  • Quality Assurance, 
  • Git and Terminal, 
  • How the Web Works, 
  • JavaScript Basics, 
  • JavaScript Basics Extended, 
  • JavaScript Testing, 
  • HTML + CSS Basics, 
  • JavaScript Advanced, 
  • Algorithms and Data Structures, 
  • Employment.

Студент вивчить на курсі з нуля Visual Studio Code, TestRail, JS, Jest, cypress, docker, Jira Software, android studio, git, GitHub, PostgreSQL, POSTMAN та інші технології й бібліотеки, що мають попит на ринку.

Детальніше про план навчання, кожен модуль QA-курсу та теми, які входять до програми, за посиланням на сайті Mate academy. 


Також для студентів QA-курсу повного дня доступні безоплатні курси з англійської мови, які допоможуть вдосконалити знання та покращити розмовний рівень мови.


Як працює формат післяплати 

Навчання відбувається за моделлю Income Share Agreement. Студент не платить нічого впродовж курсу. А після того, як він отримає роботу в ІТ, випускник має впродовж двох років відраховувати Mate academy 17% від своєї щомісячної зарплати. 

Як подати заявку на навчання

Щоб стати студентом QA-курсу повного дня, необхідно виконати три прості кроки:

  1. Заповнити форму реєстрації та заявку на курс. Після чого вам буде надано доступ до безоплатних матеріалів допідготовки.
  2. У вашому особистому кабінеті на платформі з’явиться безплатний модуль SQL Basics. Його необхідно пройти та виконати просте тестове завдання. Якщо у процесі проходження базового курсу виникатимуть питання – знайти відповіді на них допоможе підтримка команди у Sandbox чаті. 
  3. Після складання тестового на вас чекатиме онлайн-спілкування з командою Mate academy. На ньому ви зможете продемонструвати, чого навчилися під час підготовки, а також свій рівень розмовної англійської.  

Записатися на онлайн-курс QA тестувальника із працевлаштуванням можна тут

 

Про Mate academy 

Mate academy – академія ІТ-професій, яка навчає програмувати безплатно до працевлаштування. 90% випускників отримують роботу в ІТ навіть під час повномасштабної війни. Понад 2200 випускників працюють у відомих українських і світових компаніях. Місія компанії – навчити програмування та допомогти знайти роботу в ІТ 1 млн людей у всьому світі. 

Партнерський матеріал?

Подати заявку в Mate academy

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: