Партнерський проект Партнерський проект 15.05.2023 о 10:00 comment views icon

Нова серія телевізорів iFFALCON: QLED 4K, мільярд кольорів, Dolby Audio та ОС Google TV

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/02/favicon-itc-96x96.png

Нова серія телевізорів iFFALCON: QLED 4K, мільярд кольорів, Dolby Audio та ОС Google TV

Телевізори iFFALCON представлені по всьому світу, а зараз їх можна купити і в Україні: уже доступні пристрої серій U62 та S52, а в червні з’явиться і нова серія – Q72. 

Команда одного із провідних дистриб’юторів техніки «АСБІС-Україна» в партнерському матеріалі розповідає про можливості телевізорів iFFALCON та особливості кожної серії.

Партнерський матеріал?

Про бренд 

iFFALCON – суббренд легендарного TCL. Компанія розвиває сегмент розумних дисплеїв: на виставках IFA2022 та CES2023 вона представила свої останні моделі телевізорів та ігрових моніторів, зокрема  найбільший у світіНова серія телевізорів iFFALCON: QLED 4K, мільярд кольорів, Dolby Audio та ОС Google TVНова серія телевізорів iFFALCON: QLED 4K, мільярд кольорів, Dolby Audio та ОС Google TVна початок 2023 року Mini LED та 98-дюймовий QLED-телевізор.  

Телевізори цієї марки здебільшого працюють на інноваційній операційній системі Google TV, яка порівняно зі звичним Android TV має кращу персоналізацію та ширший вибір налаштувань. 

«Ми вважаємо, що продукція iFFALCON має величезний потенціал продажів завдяки оптимальному поєднанню ціни та якості, – говорить керівник Retail-департаменту ТОВ ПІІ «АСБІС-Україна» Тарас Мартинюк. – Дуже важливо, що це телевізори нового покоління, які мають розширений функціонал. Передові розробки та перевірена якість – безперечні переваги нашого нового та перспективного партнера».

Моделі телевізорів iFFALCON представлені в серіях S, U, Q із широким вибором діагоналей. Розповімо про з них детальніше. 

Серія U62: безрамковий екран 4K HDR і Google TV з голосовим помічником

Серія U62 має розширений динамічний діапазон 4K HDR, функцію покращення кольорів Dynamic Colour Enhancement, потужний звук з Dolby Audio, а також сервіси Google:  Duo, Watchlist і Photos. Телевізори цієї серії підтримують HDMI 2.1 (eARC), Wi-Fi 2,4G + 5G та мають Edgeless Design.

Функція High Dynamic Range 10 – найновіший стандарт для UHD-контенту. Вона забезпечує яскравість і деталізацію тіней. А за якість перегляду в темряві відповідає функція Micro Dimming, яка аналізує телевізійний вміст у 1296 окремих зонах та інтелектуально регулює яскравість й оптимізує зображення.

З Google TV глядачі завжди матимуть список улюблених фільмів та шоу під настрій. Щобільше, сервіс автоматично аналізує вподобання та перегляди й формує актуальні рекомендації. 

Функція Kids Care дозволить фільтрувати зміст і регулювати таймінг перегляду контенту, а Voice Control – керувати каналами, улюбленими шоу та навіть відповідати на запитання за допомогою голосу. З можливостями Home Control можна не тільки керувати сумісними підключеними домашніми пристроями безпосередньо з телевізора, а й дивитися канал відеоспостереження прямо на екрані.

Тим, хто працює вдома, стане у пригоді функція Miracast for PC. З її допомогою легко транслювати ноутбук на великий екран телевізора з роздільною здатністю до 4K і керувати своєю роботою. 

Телевізори iFFALCON U62 доступні з діагоналями 43, 50, 55, 65 дюймів.

Нова серія телевізорів iFFALCON: QLED 4K, мільярд кольорів, Dolby Audio та ОС Google TV

Більше характеристик телевізорів iFFALCON та де їх придбати можна дізнатись на сайті

 

Серія S52: 2K HDR, Android TV та ігри

Телевізори цієї серії, як і попередньої, підтримують функції HDR 10, Micro Dimming і Dolby Audio. Разом вони створюють ефект присутності, ніби в кінотеатрі. 

Голосове керування, Google Assistant та ергономічний пульт у комплекті забезпечать просте управління. А вбудовані Chromecast, YouTube/Netflix/Prime Video, ігри на Android і Google Play, фільми й ТБ створять простір для розваг. 

Завдяки стильному дизайну телевізори iFFALCON S52 легко впишуться в будь-який інтер’єр. 

Нова серія телевізорів iFFALCON: QLED 4K, мільярд кольорів, Dolby Audio та ОС Google TV

Більше характеристик телевізорів iFFALCON та де їх придбати можна дізнатись на сайті

 

Серія Q72: QLED 4K, Wide Color Gamut і Dolby Atmos

Q72 – топова серія iFFALCON, яку очікують уже в червні. До лінійки входять сучасні QLED-телевізори з якістю зображення 4K. Функції WCG та 4K HDR реалізують понад мільярд кольорів і забезпечують дивовижну деталізацію зображення. Доповнює ефект алгоритм MEMC – завдяки йому рухи на екрані відображаються чіткіше. Також він усуває розриви зображення та гарантує гладкість сцен. 

Багатовимірне звучання, як у кінозалі, реалізують Dolby Atmos і технології бренду ONKYO – японської компанії, яка є виробником електроніки, спеціалізується на аудіотехніці та системах домашніх кінотеатрів і має більш ніж 70 років досвіду на світовому ринку. 

iFFALCON Q72 підходить для любителів ігор. Панель Game Master дозволяє швидко змінювати параметри. Завдяки HDMI 2.1 телевізор моментально реагує на дії користувача і має кращі налаштування зображення. Функція DLG залежно від контенту автоматичного налаштовує оптимальну частоту оновлення та забезпечує плавність ігрового процесу. Телевізори цієї серії з діагоналлю 55 і 65 дюймів у режимі гри підтримують частоту 120 Гц. 

Операційна система нового покоління Google TV дозволить легко створити список найкращих фільмів і знайти новинки відповідно до своїх уподобань. 

З функціями Ok Google і Google Duo можна ставити запитання голосом й отримувати відповіді на екрані, спілкуватись у відеочатах, надсилати нотатки та відеозаписки. 

iFFALCON Q72 створює безпечний осередок дитячих розваг з функцією Kids Care і стає центром керування розумним домом з Home Control. 

Завдяки тонкому корпусу телевізори серії Q72 ідеально впишуться в будь-який домашній простір. А з Google Photos пристрій стане яскравим акцентом в інтер’єрі, який покаже улюблені спогади або витвори мистецтва з Getty Images, Google Earth тощо.

Придбати iFFALCON серії Q можна буде з діагоналями 43, 50, 55, 65 дюймів. 

Нова серія телевізорів iFFALCON: QLED 4K, мільярд кольорів, Dolby Audio та ОС Google TV

Де купити

Серії телевізорів iFFALCON U та S уже є в портфелі «АСБІС-Україна», а нове поповнення – моделі серії Q очікують у червні. 

Придбати серії телевізорів iFFALCON U та S можна на сайтах партнерів:

Нова серія телевізорів iFFALCON: QLED 4K, мільярд кольорів, Dolby Audio та ОС Google TV Нова серія телевізорів iFFALCON: QLED 4K, мільярд кольорів, Dolby Audio та ОС Google TV Нова серія телевізорів iFFALCON: QLED 4K, мільярд кольорів, Dolby Audio та ОС Google TV Нова серія телевізорів iFFALCON: QLED 4K, мільярд кольорів, Dolby Audio та ОС Google TV Нова серія телевізорів iFFALCON: QLED 4K, мільярд кольорів, Dolby Audio та ОС Google TV

Коротко про компанію-дистриб’ютора

«АСБІС-Україна»один із провідних дистриб’юторів комп’ютерної техніки та компонентів, споживчої електроніки й техніки, а також рішень для бізнесу. Є частиною міжнародного холдингу ASBISc Enterprises PLC, який представлений майже у 30 країнах по всьому світу. В Україні портфель нараховує понад 50 брендів і більш ніж 1,5 тис. продуктів.

Дізнатися більше про «АСБІС-Україна»

 

Стаття з партнерськими посиланнямиЦей матеріал містить посилання на партнерів — це не впливає на контент та політику редакції, проте дає виданню можливості для розвитку.

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: