Новини Новини 05.03.2022 о 20:31 comment views icon

Adobe припиняє надавати свої послуги в росії та перерахує $1 млн допомоги Україні

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/05/Artem-Lysajchuk-1-96x96.jpg

Артем Лисайчук

Автор статей та оглядів

Голова, президент та виконавчий директор Adobe, Шантану Нараєн (Shantanu Narayen), у своєму відкритому листі повідомив, що компанія Adobe припиняє надавати свої послуги на території росії.

 

Протягом останніх кількох днів ми продовжували бути свідками не спровокованих, насильницьких нападів на Україну та трагічної втрати невинних життів. Кадри війни жахають та розривають серце. Ми стали свідками цієї трагедії і вважаємо, що несемо відповідальність за те, щоб наші продукти та послуги не використовувалися для підтримки цієї незаконної війни.

— Шантану Нараєн

Adobe негайно припиняє нові продажі своїх продуктів на території росії, а також закриває доступ до своїх сервісів для ЗМІ підконтрольних російській владі. Зокрема, мова йде про Adobe Creative Cloud (до його складу входять Photoshop, Premiere Pro, After Effects і т.д.), Adobe Document Cloud та Adobe Experience Cloud.

Також, Adobe Foundation зробив внесок у розмірі $1 млн на користь благодійних організацій: «Міжнародний комітет порятунку», «Репортери без кордонів», «Врятуймо дітей» та «Міжнародна асоціація із захисту свободи слова».

Adobe Foundation зосередиться на медичній допомозі постраждалим, а також допоможе переселенцям та біженцям з України.

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс

Adobe припиняє надавати свої послуги в росії та перерахує $1 млн допомоги Україні

І для підняття настрою, схоже, що санкції накладені Adobe почали діяти. В останньому відео путін наче знаходиться серед жіночого товариства, та уважні глядачі помітили кривозроблений хромакей. Схоже, що відео з російським диктатором знімалось на зеленому фоні, а потім підставили у відео з жінками. Зверніть увагу на руку, вона кілька разів проходить крізь мікрофон.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: